CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu laikliğin Anayasa'ya girişinin yıl dönümü dolayısıyla düzenlenen etkinliğinde konuştu. CHP lideri laikliğin önemini şu sözlerle ifade etti, 'b
12 yaşındaki Nihat Kazanhan cinayetinde yaşanan skandallar zincirinin ardından gözler yeniden Cizre'ye çevrildi.
Hizbullah'ın çarşamba günü İsrail askeri konvoyunu hedef alan saldırısı 2006'daki büyük savaştan sonra gözleri yeniden güney Lübnan'a çevirdi. Ancak analistlere göre ne İsrail ne de
Bahçeli’nin söylediği belirtilen, “MHP ya iktidar ortağı olacak ya da bu ülkede savaş çıkacak” sözleri kamuoyunda tartışılıyor…
Suriye İnsan Hakları Gözlemevi, YPG güçlerinin IŞİD’in 16 Eylül’den bu yana kuşattığı Kobani kasabasında kontrolü tamamen sağlamaya yakın olduğunu belirtti.
Yunanistan'da seçimin galibi Syriza, yakın zamana kadar Euro’dan ve NATO’dan çıkmaktan söz ediyordu. Ancak seçim yaklaştıkça bu fikirlerinden geri adım attı. Syriza’nın önceliği AB il
AK Parti Kayseri İl Kongresine katılan Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, çözüm sürecine ilişkin, “Bu süreç inşallah başarıya ulaşacak. Ama bizim bu anlayışla mücadelemiz deva
İslam karşıtı Pegida hareketinin liderlerinden Lutz Bachmann'ın sosyal medyadaki 'Hitler pozu'na gelen tepkiler üzerine istifasının ardından gözler hareketin geleceğine çevrildi.
Fransa İslamofobiye Karşı Gözlemevi Başkanı Zekri, ülke genelinde son 2 hafta içinde Müslümanlara yönelik 116 saldırı gerçekleştiğini belirtti.
‘Son 20 yılın en soğuk kışı’ sözlerinin sahibi olduğu iddia edilen Meteoroloji Mühendisleri Odası 2. Başkanı Ahmet Köse isyan etti. Köse, “Bu sözü ben söylemedim. Ocak sonunda kı�
Fransız Nükleer Derneği ile Türkiye Nükleer Mühendisler Derneği arasında "Nükleer Enerji İşbirliği Sözleşmesi" imzalandı.
Fransa İslamofobiye Karşı Gözlemevi Başkanı Zekri, ülke genelinde son 2 hafta içinde Müslümanlara yönelik 116 saldırı gerçekleştiğini belirtti.
Suriye İnsan Hakları Gözlemevi, İsrail savaş uçaklarının Suriye'nin güneyinde, İsrail sınırı yakınlarındaki bir askeri noktaya hava saldırısı düzenlediğini açıkladı.
Cizre'de çıkan olaylar sonrası HDP Şırnak Milletvekili Hasip Kaplan'dan hükümete 'gözlemci heyet' önerisi geldi.
Suriye-Afrin doğumlu Muhammed Fevzi Yusuf’un şehadeti Esed rejiminin caniliğini ve insan kıyıcılığını gözler önüne seriyor.