İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani, ABD yaptırımlarının başlamasının ardından 2018 ve 2019'da oluşan şartları devrim tarihinin hiçbir döneminde yaşamadıklarını söyledi.
Borsada, bu yılın ilk çeyreğinde geçen yılın aynı dönemine göre teknoloji şirketlerinin karı artarken, hizmet sektörü şirketleri zarardan kara döndü.
Kurucu Cumhurbaşkanı Nazarbayev'in 28 yıl yönettiği Kazakistan'da 9 Haziran'da cumhurbaşkanlığı seçimleri yapılacak.
İstanbul seçimlerinin yenilenmesine yönelik kararı üzerinden YSK'ya yapılan eleştirilere tepki gösteren Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Türkiye geçmişte adamına göre adalet uygulayan çetelerd
XIX. yüzyılın sonlarına doğru İstanbul'a gelen Amerikalı bir seyyah-araştırmacı, uzun bir süre kalır ve bu sürede toplumu incelemeye koyulur. Pek çok konuda farklı gözlemlerde bulunan
ABD’nin Türkiye dahil sekiz ülkenin İran yaptırımları muafiyetini kaldırmasının ardından, Türkiye’nin İran’dan petrol alımını tamamen durdurduğu öne sürüldü.
Hem işkenceye hem de soyguna uğrayan Sarar ailesi hakkında son dakika haberleri üst üste geliyor! Eskişehir'de gerçekleşen olayda SARAR Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Cemalettin Sa
Yurt dışı seyahatler için vize almak isteyenleri dolandıran suç örgütüne yönelik Ankara merkezli 8 ilde eş zamanlı operasyon düzenlendi. Şebekenin kurduğu çok sayıda sahte internet si
Küçükçekmece TEM Otoyolunun Edirne istikameti Yarımburgaz Viyadüğü üzerinde, bir kamyonet iddiaya göre arkadan gelen bir başka aracın çarpması sonucu devrildi. Kaza nedeniyle trafik kili
Meteoroloji'den yapılan son değerlendirmelere göre, iç Ege, Karadeniz ve Doğu Anadolu Bölgesi sağanak yağışların etkisi altına girecek. Diğer bölgelerde önemli bir değişiklik beklenme
Ali Haydar Haksal- Milli Gazete
Abdurrahman Dilipak- Yeni Akit
Endonezya’da geçen ay yapılan başkanlık seçimlerini rakibi Widodo'ya kaybeden Subianto, açıklanan resmi sonuçlara itiraz etti.
İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani, ABD'nin nükleer anlaşmada yalnız kaldığını ve İran'ın Beyaz Ev'deki yöneticiler karşısında daima galip çıktığını söyledi.
TRT'den, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun grup toplantısında ifade ettiği 'istihdam fazlası personel' iddialarının gerçeği yansıtmadığı bildirildi.