Batman'da bir otomobilde yapılan aramada 11 kilo 950 gram esrar bulundu. Olayla ilgili soruşturma sürüyor
CHP-İYİ Parti ittifakında son kulis bilgileri paylaşıldı. İki parti arasında anlaşılan büyükşehir sayısı 23'e yükselirken kritik iki yer olarak tanımlanan Kahramanmaraş ile Malatya C
AK Parti Genel Başkan Vekili Numan Kurtulmuş, Ülke TV'de Mustafa Yıldız'ın sunduğu Odak Noktası'na konuk oldu ve çok önemli açıklamalarda bulundu.
Cumhurbaşkanı Ömer El Beşir, Darfur'daki mitingde,Sudan'ı yaklaşık bir aydır sallayan protestoların güç değişikliğine yol açmayacağına dair güvence verdi.
Ukrayna dış istihbaratından emekli korgeneral Vasiliy Bogdan, Rusya'nın saldırması durumunda iki ülke arasında savaş ihtimali olduğunu açıkladı.
Rusya hükümeti, ekonomik kalkınma hamlesi çerçevesinde yabancı iş adamlarına vize kolaylığı sağlayan bir taslak üzerinde çalışıyor.
DNA üzerine yaptığı çalışmalarla Nobel ödülü alan bilim insanı James Watson, ırkçı söylemleri nedeniyle ünvanını kaybetti.
Sudan'da artan ekmek fiyatlarını protesto etmek için başlayan gösterilerin Arap Baharı ekseninde tartışılması ülkenin iç ve dış dinamiklerini anlama noktasında yetersiz kalıyor.
İran Meclisi Ulusal Güvenlik ve Dış Politika Komisyonu Başkanı Haşmetullah Felahetpişe, İran'ın Taliban ile iş birliği yapması gerektiğini açıkladı.
İran Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Behram Kasımi, ABD Dışişleri Bakanı Pompeo'nun bölgeye gerçekleştirdiği ziyaretin iyi niyetli olmadığını açıkladı.
Bilecik’in Osmaneli ilçesinin AK Parti’li mevcut Belediye Başkanı Münür Şahin’in tekrar aday gösterilmemesi üzerine belediye binası önünde toplanan yüzlerce kişi duruma tepki göste
Bir bakkal yanına bir çırak almak istediğinde, alacağı çocukta/kişide ilk olarak nasıl bir özellik arar? Elbette öncelikle sadakat arar.
Tuh suratına o topluluğun, hususiyle gençlik iddiasındaki o haylazlar grubunun ki, beş vakit namazını elektronik hesap makinesi edasiyle kılar ve mücadele adına bu türlü makine adamları �
Balıkesir'in Bandırma ilçesinde FETÖ/PDY operasyonu! Operasyon kapsamında Şeker Piliç'in sahiplerinden olan K.B. ve O.B. ile ecza deposu sahibi A.Ç. gözaltına alındı.