İstanbul Emniyet Müdürlüğüne bağlı Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ‘torbacı’ olarak tabir edilen zehir tacirlerine şafak operasyonu düzenledi.
AP haber ajansı, Amerikalı yetkiliye dayandırarak yayımladığı haberde, Rusya'nın, Esed'in kimyasal saldırısından daha önce bilgi sahibi olduğu iddiasına yer verdi.
Prag'daki Minyatür Müzesi'nde her şey çok küçük. Öyle ki sergilenen nesneler milimetre ile ölçülüyor ve ancak mikroskopla görülebiliyor.
ABD, İngiltere, Almanya, Fransa, Japonya, Kanada ve İtalya’nın oluşturduğu G7 ülkelerinin dışişleri bakanları İtalya’nın Lucca kentinde bir araya geldi. Zirvenin gündeminde ise süper g
Belçika Başbakanı Charles Michel, koalisyon ortağı başka bir partiyi "Müslüman parti olmakla suçlayan" Eşit Haklar ve Yoksullukla Mücadeleden Sorumlu Devlet Bakanı Zuhal Demir'i koalisyona
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kral FM, TRT radyoları ve yerel radyoların ortak radyo yayınında gündeme ilişkin soruları cevapladı.
ABD’nin Kaliforniya eyaletine bağlı San Bernardino kentindeki bir ilkokula gerçekleştirilen silahlı saldırıda ilk bilgilere göre aralarında saldırganın da bulunduğu iki öğrencinin öld�
Beyaz Saray'dan yapılan açıklamada "Suriye'ye yönelik yeni saldırılar olabilir" denildi.
ABD'nin Suriye'deki Şayrat Hava Üssü'nü bombalamasını değerlendiren İran Cumhurbaşkanı Ruhani, olayın tekrarlanmasının bölge için tehlikeli sonuçlar getireceğini uyarısında bulunara
ABD Başkanı Trump'ın, ülkesinin Suriye'de düzenlediği saldırı kararının arkasında Oval Ofis'te büyük bir role sahip olan kızı Ivanka Trump'ın yer aldığı öne sürüldü.
Kahvehane basan DHKP-C'li terörist CHP üyesi çıktı.Kahvehane basıp 'evet'çileri ölümle tehdit eden DHKP-C'li teröristin, CHP Bahçelievler Gençlik Kolları Üyesi Umut Güney olduğu belirl
Cammu Keşmir'de ara seçimlere karşı çıkan kalabalığa güvenlik güçlerinin ateş açması sonucu 8 kişi hayatını kaybetti, 100'den fazla kişi yaralandı.
Rus havayolu şirketlerinin, Rusya Federal Havacılık Kurumu (Rosaviatsiya) tarafından, Türkiye'ye charter uçuşlarının durdurulabileceği yönünde uyarı aldığı belirtildi.
CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, "'Evet'in vebali ağırdır. Türkiye nereye gittiği belli olmayan bir yolculuğa çıkmış olacak. Bir kaosun içine Türkiye sürüklenmiş olacak. Bir kişin
Almanya’da, Türkiye’nin Essen Başkonsolosluğu’na içerisinde Şarbon tozu olduğundan şüphelenilen bir mektup gönderildi.