Kudüs'te yaklaşık 50 kişilik Yahudi yerleşimci grubu ve bir istihbarat subayı zorla Mescid-i Aksa'ya girdi.
Suudi Arabistan'ın resmi haber ajansı, kız öğrencilerin devlet okullarında spor yapabilmesi için Danışma Kurulu'nun hükümetten talepte bulunduğunu duyurdu.
Ukrayna’da taraflar geri adım atmaya yanaşmıyor. Rusya yanlısı güçler ülkenin doğusunda işgal ettiği kamu binalarını terk etmemekte ısrarlı. Kiev ise kızgın.
Dünyanın sayılı müzeleri arasında yer alan Topkapı Sarayı, yeni açılan Aşk-ı Nebi sergisiyle en çok ilgi gören Kutsal Emanetler bölümünü genişletti.
Adana'da yasadışı dinlemelerle ilgili soruşturma kapsamında gözaltına alındıktan sonra savcılığa ifade veren polislerden 2'si serbest bırakılırken 6'sı tutuklandı.
Kuzey Kore Parlamentosu’nun yeni oturumu sonrasında Kuzey Kore yönetimi ve onların ailelerinden oluşan yaklaşık 1200 kişi idam edilecek ve kampa gönderilecek.
Kiev, Ukrayna’nın doğusundaki Rusya yanlısı göstericilere karşı operasyon başlattı. Bölgede giderek tırmanan gerginlik nedeniyle Moskova Kiev’i, NATO da Moskova’yı uyardı.
Uluslararası Rabia Platformu Koordinatörü İşbilir "Acilen müdahale edilmezse Orta Afrika Cumhuriyeti'nde yeni bir Ruanda yaşanabilir'' dedi.
Ukrayna'daki Rus azınlığın büyük kentlerdeki eylemleri sürüyor. Moskova, göstericilere müdahale edilmemesi hususunda Kiev'i uyardı.
Ekşi Sözlük'te açılan bir başlıkta Mısır'da 529 kişi hakkında alınan idam kararının bir an önce uygulanması için kampanya başlatıldı.
Avrupa'ya kaçmaya çalışan mültecilerin ölüm haberlerinin ardı arkası kesilmiyor. Bir grup gazeteci, göçün trajik faturasının yansıtılandan daha kabarık olduğunu ortaya koydu.
Ukrayna'nın doğusunda Donetsk kentinde ayrılıkçıların tek taraflı ilan ettiği yasama meclisi, 11 Mayıs’a kadar Rusya’ya katılmak için referandum düzenleneceğini açıkladı.
Ukrayna'nın Donetsk kentinde valilik binasına giren Rusya yanlısı göstericiler, binadaki Ukrayna bayrağını indirdi.
KKTC'nin ikinci Cumhurbaşkanı Talat, Rum milliyetçilerinin kendisine yaptığı saldırının Rum Yönetimi içindeki paralel yapıyı ortaya çıkardığını söyledi. Al Jazeera'ye konuşan Tala
Irkçılıkla Mücadele Derneği, kazandıkları belediyelerde okul kantinlerinde Müslüman ve Musevi öğrenciler için domuz eti yerine alternatif menü uygulamasını bitireceklerini söyleyen Le