Nisan ayında enflasyon yüzde 1,63 çıktı. Ekonomistler enflasyonu yüzde 1,34 bekliyordu. Yıllık enflasyon tüketici fiyatlarında yüzde 7,91, yurt içi üretici fiyatlarında yüzde 4,80 oldu.
Suriye’de 84.Tugay komutanının telefonda Esed’e yalvararak cephane yardımı istediği görüntüler ortaya çıktı.
Irak Hükümeti, Washington’un Kürtlerle Sünnilere doğrudan silah verilmesine karşı çıktı.
'Paralel yapı' davasında tutuklu bulunan 75 kişinin tahliye bilmecesi olayı için Fethullah Gülen'in 1 hafta önce talimat verdiği ortaya çıktı.
Rus hackerlerin geçen yıl ABD Başkanı Barack Obama’ya ait gizlilik içermeyen elektronik posta mesajlarına eriştiği ortaya çıktı.
AKP hükümetlerinin tüketim odaklı büyüme politikalarının bir sonucu olarak Türkiye’de her iki kişiden birinin borç içinde olduğu ortaya çıktı.
Ermeni tehcirinin 100. yılında Cumhuriyet gazetesi Ermenice manşetle çıktı.
MHP'nin seçim beyannamesi kısmen ortaya çıktı. İşte MHP'nin seçim beyannamesinin özellikle ekonomiye ilişkin kısımları...
ABD'de 1,5 milyon siyahi erkeğin çeşitli sebeplerle toplumsal hayattan uzak kaldığı ortaya çıktı. "Kayıp" olarak adlandırılan bu 1,5 milyon siyahinin bir kısmı erken yaşta ölmüş, bir
MHP'den milletvekili adayı olan Ekmeleddin İhsanoğlu'nun, Mısır'da darbeyle başa gelen Abdulfettah Sisi ile görüştüğü ortaya çıktı.
Dersim isyanıyla ilgili bugüne kadar hiç bilinmeyen bir sırrı açığa çıktı. MAH’a sunulan bir istihbarat raporu, M.Kemal'in idamdan hemen önce Seyit Rıza ile gizlice bir araya geldiğini
Seçim bildirgesini açıklayan CHP lideri Kılıçdaroğlu iktidara gelmeleri halinde ilk 100 günde yapacakları icraatları sıraladı; emekli ve dar gelirliye yönelik vaatler ön plana çıktı.
Ağrı'daki çatışmada ölen PKK’lı katil zanlısı çıktı.
İstanbul Kavacık'ta orman yangını çıktı. Olay yerine helikopterlerin sevk edildiği öğrenildi.
Azerbaycan Milletvekili Adil Aliyev, 1915 olaylarıyla ilgili sözleri nedeniyle Katoliklerin Ruhani Lideri Papa Francis'e sert çıktı.