Tekirdağ Emniyet Müdürü Mustafa Aydın, araba kullandığı sırada telefonla konuşan kızına ceza yazan trafik polisini ödüllendirdi.
Kanadalılar, en büyük metropollerde bile doğa ile iç içe, sincaplar, kirpiler, tavşanlar, köstebekler, ördekler ve envai çeşit kuşlarla birlikte yaşarlar. Şehlerin az biraz dışına ç�
Gazeteci Uğur Dündar, Halk Arenası programında Muharrem İnce ile özel görüşme yaptığını, İnce'nin kendisine CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile yapacağı görüşmeye ilişki
ScienceDaily'nin haberine göre, Atacama Büyük Milimetre/Milimetrealtı Teleskop Dizisi'ni (ALMA) kullanan gök bilimciler, üç küçük galaksiden çıkan maddelerin, çok daha büyük olan ve 201
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nca yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan bazı şüphelilerin işlemleri tamamlandı.
11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün annesi Adeviye Gül'ün (82 ), Ankara'da kızının evinde düşmesi sonucu kalça kemiği kırıldı. Anne Gül, kaldırıldığı hastanede ameliyat edildi.
Osman Kavala'ya yönelik soruşturma kapsamında dün çok sayıda isim gözaltına alındı. Gözaltına alınan isimler arasında, Prof. Dr. Turgut Tarhanlı ve Prof. Dr. Betül Tanbay da yer aldı.
AK Parti Sakarya Milletvekili Kenan Sofuoğlu 'Spor Bakanı olacak' iddialarına, 'Bugün bana Cumhurbaşkanı tarafından telefon gelse ve seni spor bakanı yapacağım dese, hatta daha net konuşay�
Meteoroloji Genel Müdürü Mutlu Coşkun, sıcaklıkların aralık, ocak ve şubat aylarında yurdun kuzeydoğu kesimlerinde mevsim normallerinin 1-2 derece, diğer yerlerinde ise 0,5-1 derece üzeri
Mustafa Öztürk- Karar
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile ABD Başkanı Trump arasında bir telefon görüşmesi gerçekleştirildi.
Anadolu Kültür AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Osman Kavala'nın tutuklu bulunduğu soruşturma kapsamında, İstanbul merkezli 4 ilde düzenlenen operasyonda gözaltına alınan şüphelilerden 3'ü
FETÖ'nün ABD'deki vakfında yöneticilik yapan ve 'çocuğa cinsel saldırı teşebbüsü' suçundan sınır dışı edilen M. Salih Gözegir, Türkiye'ye getirildi.
Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş'ın 9 Kasım'da yaptığı ziyaretin ardından gündeme gelen Kadir Mısıroğlu, "Mustafa Kemal Paşa'yı sevmiyorum, onu sevenler ahmaktır." dedi.
Ankesörlü telefon soruşturmasında itirafçı olan A.T 17-25 Aralık sonrası FETÖ’deki sorumlu mahrem imamından CHP’ye oy verme talimatı aldığını açıkladı.