Murat Bardakçı - Haber Türk
1938 doğumlu. 2. Dünya Savaşını yaşamış. Tek parti dönemini, çok partili döneme geçişi, Menderes dönemini yaşamış ve darbeyi görmüş bir kişi.
İstanbul’da İETT bünyesinde çalışan özel halk otobüslerinde (ÖHO) çalışarak kamu hizmeti veren bir şoförün sakal ve şalvarla otobüs kullanması şikayet konusu oldu.
Beyaz Saray'dan yapılan açıklamada 'Trump ve Erdoğan dünkü görüşmede ticaret ve Suriye konularını ele aldı' denildi.
İsrail Dışişleri Bakanı Katz'ın Türkiye karşıtı mesajları, İsrail sağının desteklediği politikalara ilaveten aynı zamanda söylem bazında Türkiye'ye yaptığı saldırıların kroni
ABD’nin Taliban’la olası barış anlaşması yaklaşırken, Donald Trump’ın Taliban’la kumar oynadığı endişesi hem ABD'de hem de Afganistan'da giderek büyüyor.
Koylarda 20 binin üzerinde kaçak yapının olduğunu, bunlardan 3 bin 260'ın da Muğla'da bulunduğunu belirten Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum "Denetimlerimizde bugün itibarıyla bin 870 konu
Borsa İstanbul Genel Müdürü Murat Çetinkaya, uluslararası standartlarla uyumlu bir Türk lirası referans faiz oranı olan TLREF'i oluşturduklarını belirterek, "TLREF'e dayalı swap işlemler
Tedavi gördüğü hastanede 81 yaşında hayatını kaybeden gazeteci-yazar Şule Yüksel Şenler, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katıldığı törenle son yolculuğuna uğurlandı.
KKTC'de 1974'ten bu yana kapalı ve askeri bölge statüsündeki Maraş bölgesi 45 yıl sonra basın mensuplarının ziyaretine açıldı. KKTC hükümeti, Maraş'ın envanter çalışmalarının ard
2019 KPSS lisans sonuçları açıklandı, adaylar sonuçlara ÖSYM'nin 'sonuc.osym.gov.tr' internet adresinden ulaşabilir.
Yaklaşık 8 aydır tedavi gördüğü hastanede dün rahmet-i rahmana kavuşan Şenler'in vefatı sonrası Cumhuriyet gazetesi Şule Yüksel Şenler hakkında çirkin bir ifadeye imza attı.
“Meylim üzündeki gara haldadır/ Hicranın elacı ilk vüsaldadır/ Ne vakittir aşığın gözü yoldadır/ Bir gonağ gelesiz bize laleler.”
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, kayyum atamalarının ardından yaptığı açıklamada "Sokağa çıkmayı doğru bulmuyorum" sözlerinin yanlış anlaşıldığını söyledi.
Son yıllarda Türkiye’de faaliyet gösteren Kudüs odaklı çalışmalarıyla ön plana çıkan Beytülmakdis Çalışmaları Vakfı’nın Gerçek Hayat dergisinde yayınlanan bir yazıyla “Müs