Yemen'de, Suudi Arabistan öncülüğündeki koalisyon güçlerine ait uçakların Beyda kentinde Husilere ait bir karargaha hava saldırısı düzenlediği, saldırıda ölü ve yaralıların olduğu
İsrail'in Filistin halkına karşı yapış olduğu zulmü, katıldığı her platformda dile getiren İsrailli aktivist yazar Miko Peled, Türkiye'den övgü dolu sözlerle bahsetti.
Hatay'ın Reyhanlı ilçesi Oğulpınar sınır karakolu mevkiinden TSK tarafından Afrin'de PYD mevzilerine yönelik aralıklarla top atışları yapıldı.
30 büyükşehirin dışında kalan 51 il bütünşehir kapsamına alınacak ve mülki sınırlarına geçecek.
Van'ın Gürpınar ilçesine bağlı Yalınca köyü Çeli mezrasında yolların kardan kapalı olması nedeniyle hastaneye kaldırılamadığı için yaşamını yitiren ve cenazesi babası tarafınd
Ülkedeki hastanelerin başhekimleri ise yeni hastaları yatırabilecekleri yatak kalmadığını ifade ediyor.
Kastamonu Bürme Köyü'nde öldürülen ve cesetleri yakılan 5 kişilik Çataoğlu ailesinin nasıl katledildiğine ilişkin detaylar ortaya çıktı.
İçişleri Bakanlığı, 15 Temmuz darbe girişiminin ardından hukuk dışı oluşum ve yapılanmaya gittiği iddia edilen Halk Özel Harekatı Derneği hakkında inceleme başlattı.
Şırnak'ın Silopi ilçesinde Irak uyrukluları taşıyan otobüsün devrilmesi sonucu, ilk belirlemelere göre 9 kişi öldü, 28 kişi yaralandı.
Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ, Twitter hesabından Anayasa Mahkemesi'nin Şahin Alpay ve Mehmet Altan için verdiği kararı eleştirdi. Bozdağ mesajında "Alpay ve Al
Paris'in sembol meydanlarından Vendome'daki lüks bir otelden yaklaşık 5 milyon avro değerinde takı ve mücevher çalındı.
Tunus'ta hayat pahalılığı protestoları üçüncü geceyi geride bırakırken, olaylar Başbakan Yusuf Şahid ile muhalefetteki sol oluşum Halkçı Cephe arasında karşılıklı suçlamalara yol
TBMM Genel Sekreteri Mehmet Ali Kumbuzoğlu, 'TBMM’de abdest lavabolu makam odası' tartışmasıyla ilgili olarak açıklamalarda bulundu. Söz konusu divan odası yapılan tadilatın görüntülene
Suriyeli muhaliflerin oluşturduğu Müzakere Yüksek Komitesi üyesi Kodmani, ABD'nin siyasi çözüm sürecine ABD'nin dahil olmasına ihtiyaç olduğunu söyledi. Kodmani "Süreç Rusya'ya bırakı
İsrail Tarım Bakanı Uri Ariel, güvenlik güçlerinin Filistinlilere müdahalesinde yeterince kan akmadığını söyleyerek, “Ölümler ve yaralanmaların zamanı geldi” dedi.