 
															 
														Sudan'da Muhalif Partiler İttifakı ve Devrim Cephesi, Sudan yönetimi ile yapılacak diyalog için belirlenen ortak şartlarda anlaştı.
 
															 
														Kars'ta 9 yaşındaki çocuğun cinsel tacize uğradıktan sonra öldürülmesi karşısında kamuoyunun tepkisini köşesinde dile getiren Hakan Albayrak idam cezası istedi...
 
															 
														Libya'da MGK tarafından geçici başbakanlığa getirilen Savunma Bakanı Abdullah es-Sini'nin, bir hafta içinde yeni hükümeti kurmakla görevlendirildiği bildirildi.
 
															 
														Malezya uçağının enkazına ulaşmaya çalışan arama ekipleri, kara kutudan geldiği belirtilen sinyalin izini sürüyor. Ancak kara kutuya ulaşabilmek için zaman daralıyor.
 
															 
														Ekşi Sözlük'te açılan bir başlıkta Mısır'da 529 kişi hakkında alınan idam kararının bir an önce uygulanması için kampanya başlatıldı.
 
															 
														İşçi Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, “Fetullah örgütünün kökü kazınmalı. Kim bunların kökünü kazırsa onunla beraber oluruz. Çünkü “F Örgütü” bir Gladyo olduğu için,
 
															 
														Cinayet ve soygunların arttığı Arjantin'in Buenos Aires bölgesinde, bir yıllık olağanüstü hal ilan edildi.
 
															 
														Yanlış anlamıyorsunuz. 1 polis memuru öldürüldüğü için 529 insan idam edilecek. Analar ne diktatörler doğuruyor değil mi?
 
															 
														Ukrayna'nın doğusunda Donetsk kentinde ayrılıkçıların tek taraflı ilan ettiği yasama meclisi, 11 Mayıs’a kadar Rusya’ya katılmak için referandum düzenleneceğini açıkladı.
 
															 
														Avukat Yusuf Erikel, "Nuh: Büyük Tufan" filminin gösterilmesinden önce, "filmin, senaristin kurgusu olduğu ve Kuran-ı Kerim'de bahsedilen Hz. Nuh ile alakası olmadığına" ilişkin bir metnin
 
															 
														KKTC'nin ikinci Cumhurbaşkanı Talat, Rum milliyetçilerinin kendisine yaptığı saldırının Rum Yönetimi içindeki paralel yapıyı ortaya çıkardığını söyledi. Al Jazeera'ye konuşan Tala
 
															 
														Irkçılıkla Mücadele Derneği, kazandıkları belediyelerde okul kantinlerinde Müslüman ve Musevi öğrenciler için domuz eti yerine alternatif menü uygulamasını bitireceklerini söyleyen Le
 
															 
														Mısır'ın Asvan kentinde iki aşiret arasında çıkan çatışmalarda ölü sayısı 25'e yükseldi. Olayların büyümesi üzerine Başbakan İbrahim Mihlib ve İçişleri Bakanı Muhammed İbrahi
 
															 
														Rize'de, sınavdan aldığı puanın iki gün sonra silindiğini ileri süren öğrenci yalan söylediğini itiraf etti.
 
															 
														Schengen Vizesi'ni Fransa'dan aldığı için havalimanından geri çevrilen Türk iş adamının açtığı dava karara bağlandı. Artık iş seyahati için Almanya'ya üç ay vizesiz gidilebilecek.