2018'de geçerli olacak asgari ücret tekliflerini 1893 TL olarak belirleyen Türk-İş, bunu yüksek bulan işveren tarafı TİSK üyelerinin sadece bir ay bu parayla yaşamasını teklif etti.
İstanbul Valisi Vasip Şahin, yılbaşı önlemleri ile Tuzla'daki kimyasal atık soruşturmasıyla ilgili gazetecilerin sorularını cevapladı. Şahin, "Denizlerimizi ya da kaynak sularımızı kir
Okur-yazar Müslümanların ilâhiyat tahsili görmemiş olanlarından bazıları kendi ilim dallarının, eğitim ve kültür çevrelerinin tesiriyle dine, haddini aşan akılla yaklaşırlar, Kur’a
Irak merkezi hükümetinin, Irak Kürt Bölgesel Yönetimi'ndeki (IKBY) Erbil Uluslararası Havalimanına yönelik uluslararası uçuş yasağının süresini 2 ay daha uzattığı belirtildi.
Kudüs'ü Filistin'in sürekli başkenti olarak tanıyan yasa tasarısı İran Meclisinde 207 oyla kabul edildi.
Şişli Belediyesi’nce ilçede düzenlenmek istenen yılbaşı kutlamalarına, Şişli Kaymakamlığı izin vermedi.
İran Meclisi, Kudüs'ün Filistin'in sürekli başkenti olma yasa tasarısını kabul etti.
Gümüşhane'de askerlerin gözü önünde rus ruleti oynayan astsubay yaşamını yitirdi.
ENGEREK, düşük ağırlığa sahip ve küçük boyutlarda, yerden işaretleme görevleri için tasarlanmış bir lazer hedef işaretleme cihazıdır.
Uluslararası toplumun gündemine açlık krizi ile giren Guta'da, 85 bin aile yaşarken her gün 3-4 sivilin hayatını kaybettiği, açlığa dayalı nedenlerle son bir yılda 670 kişinin felç old
Batı Afrika ülkesi Nijerya'da düzenlenen silahlı saldırıda 10 kişi yaşamını yitirdi.
Arap Baharı sürecinin fitilini ateşleyen Tunus, karşı devrim, iç savaş, askeri müdahalelere kurban giden diğer Arap ülkelerinin aksine, demokratik geçiş sürecini başarıyla sürdüren so
BM'deki Kudüs tasarısında ABD'nin tehditlerinden çekinerek ret oyu kullanan ülkeler, "muz cumhuriyeti" tartışmalarını yeniden gündeme getirdi.
Türkiye'den ilk kez bir cumhurbaşkanının ziyaret edeceği Çad, altın ve uranyum madenleri açısından oldukça zengin. Ülkede 2003 yılında petrol üretimi de başlasa da Çad'da temel geçim
Papa Franciscus, Noel mesajında Filistin meselesi hakkında, "Barışçıl şekilde bir arada yaşanabilecek iki devletli çözüme ulaşılması için dua edelim." dedi.