ABD Savunma Bakanı James Mattis, ABD öncülüğündeki Suriye saldırısına ilişkin, "Yaptığımızın doğru olduğuna inanıyoruz ve Esed'in bu sefer mesajı aldığını umuyorum." dedi.
Milli Gazete yazarı Adnan Öksüz, Devlet Bahçeli'nin erken seçim çağrısını ve tarihte yaptığı benzer çağrıları köşesinde değerlendirdi.
Star gazetesi yazarı Yalçın Akdoğan erken seçim tartışmalarını köşesinde değerlendirdi.
Yeni Şafak yazarı Kemal ÖZtürk, ölüm yıl dönümü münasebetiyle eski Cumhurbaşkanlarından rahmetli Turgut Özal'ı köşesine taşıdı.
SON DAKİKA HABERİ: Dışişleri Bakanlığı'ndan AB'nin İlerleme Raporu'na tepki geldi. Açıklamada, "Raporda FETÖ tehdidine değinilmemesi vahim eksiklik" denildi.
Suudi Dışişleri Bakanı Adil Cubeyr, teklif gelirse geniş çaplı bir koalisyon kapsamında Suriye'ye asker göndermeye hazır olduklarını söyledi.
Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ, Bakanlar Kurulu toplantısından sonra açıklama yaptı. Bozdağ, Bahçeli'nin erken seçim çağrısına ilişkin "Yarın yapılacak Cumhurbaşkanı Erdoğan ile
Ermenistan'da muhalifler 10 yıldır iktidarda olan Sarkisyan'a karşı sokaklarda: 'Kadife devrim başladı'
SON DAKİKA HABERİ: OHAL'in uzatılmasına ilişkin tezkere, Meclis Başkanlığı'na sunuldu.
Avusturya'nın AB'den sorumlu bakanı Bluemel, "Türkiye'nin AB'nin üyesi olmaması gerektiğine inanıyoruz" açıklamasında bulundu.
Pentagon Sözcüsü: "Suriye politikamız değişmedi. Koalisyon ortaklarımızla birlikte DEAŞ'ı yenilgiye uğratmak için Suriye ve Irak'ta ortaklarımızı eğitmeye ve donatmaya devam ediyoruz"
TSK'dan yapılan açıklamada, Ağrı Doğubeyazıt ve Hatay Amanos bölgelerinde, 10 teröristin etkisiz hale getirildiği bildirildi.
CHP Lideri Kılıçdaroğlu, ''Seçim diyorlar ya olacak inşallah ve bunları göndereceğiz" dedi. Grup toplantısı sonrasında ise gazetecilerin sorularını yanıtlayan Kılıçdaroğlu, "Ana akt
Partisinin grup toplantısında konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, teröristbaşı Fetullah Gülen’in er ya da geç Türkiye’ye getirileceğini söyledi.
15 Temmuz darbe girişimi sırasında Malatya'da yaşananlara ilişkin görülen davada dönemin 2. Ordu Komutanı Orgeneral Adem Huduti, tutuklu bulunduğu Düzce T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'nd