Adalet Bakanı Bozdağ, terör örgütü lideri Fethullah Gülen'in iadesinin ABD'den istendiğini açıkladı.
Başbakan Yıldırım ile MHP lideri Bahçeli yaptıkları görüşmenin ardından ortak açıklama yaptı. Bahçeli açıklamasında, "Gelecekte böyle bir teşebbüse bir daha imkan tanımayacak de�
Genelkurmay Başkanlığı'ndan yapılan yazılı açıklamada, darbe girişimi ihbarının saat 16'da MİT tarafından kendilerine iletildiği ve bu bilginin Genelkurmay Karargahında; Genelkurmay Ba
Dolandırıcılar FETÖ soruşturmasını fırsata çevirmeye çalışıyor.
AB Komiseri Günter Oettinger, idam cezasının getirilmesi halinde Türkiye'nin AB üyesi olamayacağını ifade etti.
HAMAS Siyasi Büro Başkanı Meşal, Türkiye'deki darbenin başarılı olması halinde kaybedenlerin başında Filistin'in olacağını söyledi.
ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Mark Toner, Türkiye'deki darbe girişimi ve Gülen'in durumu hakkında açıklamalarda bulundu.
Ahmet Davutoğlu, Ece Üner'in sunumu ile Habertürk TV ekranlarında yayınlanan Enine Boyuna programına konuk oldu.
Başbakan Binali Yıldırım televizyonlara bağlanıp Türkiye'de olup bitenin adını darbe olarak koyduğunda Türkiye'de saatler 23:00'ı gösteriyordu.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Meclis'ten idam cezasının çıkması halinde imzalayacağını açıkladı
Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, AB Komisyonu Komiseri Hahn'ın, darbe girişimine dair tutuklama listelerinin önceden hazırlandığına yönelik ifadelerine "Maalesef Hahn’ın ülkemizde yaşana
İsveç Dışişleri Bakanı Margot Wallström, yaşanan darbe girişimi sonrası Türkiye'deki halkla dayanışma içinde olduklarını belirtti.
Paralel Yapı'nın darbe girişimine katılan Konya Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Timurcan Ermiş savcılık ifadesine Karar.com ulaştı.
15 Temmuz gecesi FETÖ terör örgütünün Türkiye genelinde kalkıştıkları darbe girişimi, halk tarafından geri püskürtüldü. Darbe girişimleri başarısız olan FETÖ'nün yurt dışında
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Alman Başbakan Merkel, NATO Genel Sekreteri Stoltenberg, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ve İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani ile görüştü.