Van'da AK Parti İl Başkanlığı'ndaki tanıtım toplantısına gelen adaylar, parti otobüsünün şehir merkezinden geçişi sırasında vandallar tarafından yumurtalı ve taşlı saldırıya uğ
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kocaeli'de toplu açılış töreninde Ermenistan'a çağrıda bulunarak, '"Ermenistan'a kapımız hala açık. Sözde soykırım iddiaları ve Karabağ'ın işg
Eski İçişleri Bakanı Ala, "İstikrar bütün madenlerden, bütün petrol yataklarından çok daha anlamlı, çok daha önemlidir bir ülke için" dedi.
Rusya Devlet Başkanı Putin, ABD ile gerilen ilişkileri yumuşatacak bir açıklama yaptı, "Anlaşmazlıklarımız var ama bizi birlikte çalışmaya iten ortaklıklarımız da var" dedi.
Ağrı'daki çatışmadan sonra Öcalanın PKK unsurlarının seçime kadar toplumda görünmemeleri istediği iddia edildi.
Hizbullah Genel Sekreteri Hasan Nasrallah, tüm dünyanın ve Müslüman ülkelerinin Yemen'de Husilere yönelik saldırılar düzenleyen Suudi Arabistan'a "dur" demesi gerektiğini söyledi.
Ünlü yatırımcı Marc Faber, "Gerçekle yüzleşin Yunanistan battı" açıklamasında bulundu.
Seçim beyannamesini Pazar günü açıklayacak CHP, "tüketiciler, gençler, engelliler, üniversite öğrencileri, sanatçılar ve sivil toplum kuruluşları" için vaatlerini broşürlerle duyurdu.
Güney Afrika Cumhuriyeti Devlet Başkanı Zuma, ülkedeki Afrikalı göçmenleri hedef alan şiddet olaylarını kınadı, "Saldırılarla, tüm değerler ayaklar altına alınmaktadır" dedi.
Bugün Filistinliler için "Esir günü". İsrail hapishanelerinde tutulan binlerce Filistinli var. Birkaç gündür yapılan eylemlerde, çoğu sebepsiz yere ya da yargılanmadan içeride tutulan yü
AB Bakanı ve Başmüzakereci Volkan Bozkır, katıldığı bir TV programında Avrupa Parlamentosu'nun (1915 olaylarına ilişkin karar tasarısını kabul etmesi hakkında, "Bu kararı Daimi Temsilc
Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, Öcalan'ın PKK'ya yaptığı kongre çağrısı için "Şu an PKK'nın kongre toplayarak silah bırakması kısa vadede, şu birkaç ay içerisinde görünm
"Suriye ümmetin önünde bir sınav kağıdı, isteyen bu kağıdı doldurur teslim eder isteyen ise buruşturup atar." Abdulvahap Yıldırım ümmetin Suriye sınavını yazdı..
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Avrupa Parlamentosu'nun '1915' kararına ilişkin, "Bu karar bizim için yok hükmündedir" açıklamasında bulundu.
KKTC'de yapılacak cumhurbaşkanlığı seçimlerinde yeniden aday olan mevcut Cumhurbaşkanı Eroğlu, "Birkaç yıl içinde Kıbrıs sorunu kalmayacak" diye söz verdi