Tayfun Talipoğlu siyasete atılma kararı aldı. Talipoğlu'nun CHP'de siyaset için bir de ön şartı var.
17-25 Aralık kirli darbe girişimi sonrasında yazdığı yazılar nedeniyle Fetullah Gülen tarafından uzun zamandır bir suç duyurusu kampanyasıyla karşı karşıya kalan gazetecilerden büyük
12 yaşındaki Nihat Kazanhan cinayetinde yaşanan skandallar zincirinin ardından gözler yeniden Cizre'ye çevrildi.
Mısır İhvan Hareketi'nin Türkiye Temsilcisi Dr. Eşref Abdülgaffar, askerin hain olduğunu ve 19 aydır barış diye diye öldürüldüklerini belirterek, 'Artık yeter! Kısas yöntemine, dişe
Yunanistan Başbakanı Aleksis Çipras, Türkiye'ye önemli mesajlar gönderdi. Çipras, Türkiye'deki gençlere de "Ortak geleceğe inanmayı bırakmayın" diye seslendi.
HDP Şırnak Milletvekili Hasip Kaplan, HDP'nin genel genel seçimlerdeki ittifak iddialarını yanıtladı.
Irak Kürdistan Bölgesi'ne asker ve uzman gönderilmesi gündeminin görüşüldüğü Almanya Parlamentosu'nda karar çıktı.
IŞİD saflarında çatıştığı iddia edilen bir İngiliz vatandaşı, ülkesine dönmek üzere yasadışı yollardan geldiği İzmir'de polis tarafından yakalandı.
Fransa'da yapılan bir ankete göre bugün seçim olsa aşırı sağcı Le Pen, Hollande ve Sarkozy’nin önünde yarışı bitiriyor.
'Özgürlükler ülkesi' şeklinde lanse edilen ABD'de Gülen Hareketi kendine göre 'paralel kurallar' koymuş: Çekim yapmak yasak!
Netanyahu, Hizbullah’ın Lübnan sınırından İsrail’e düzenlediği saldırı sonrası yaptığı açıklamada, “Hizbullah, İsrail’i test etmeye kalkışmasın” dedi. Bunun üzerine Hamas'tan
Her fırsatta övgüler düzülen Batı medeniyetinin (!) önde gelen ülkelerinden İngiltere, Afrika kıtasında adeta soykırım yapmıştı. Yerli Kenya halkı işgalci İngilizlerin gaspettikleri
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında konuştu. Bahçeli konuşmasında KAP seçmenlerine seslendi, "gübre sorun değil diyorsan her şey hakkındır git o zaman AKP'ye
İsrailli sivil polislerin, Doğu Kudüs'te bir Filistinli çocuğu tramvaya taş attığı iddiasıyla gözaltına alması gerilime sebep oldu.
Hatay'ın Cilvegözü Sınır Kapısı ile Suriye'nin Bab-Al Hava Sınır Kapısı arasında görev yapan Türk askerlerine ateş açıldı.