Dünya gazetesi yazarı Uğur Civelek Türk ekonomisinde yaşanan son gelişmlere köşesine taşırken, yaşanan ekonomik kırgınlıklar konusunda uyardı.
İstanbul'da 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü kutlamaları nedeniyle kent genelinde olumsuzluk yaşanmaması için başta Taksim Meydanı'na çıkan yollar olmak üzere bazı yollar sabah saat 05.0
Şimdi başta Cumhurbaşkanı Erdoğan olmak üzere, AK Parti yöneticilerinin yeni döneme girerken şu soruyu sorması gerekir: “Yanlış yaptığımızda bizi düzeltecek eğri kılıçlarımı
İfadeden anlaşılacağı üzere bu zirve mevkiden kastedilen cumhurbaşkanlığıdır. Buna göre biz fakirler bu mevkilerin hiçbirisine ulaşmak bir tarafa, semtinden bile geçmiş değiliz. Mak
Vatan gazetesi yazarı Murat Çelik, Gül-Arınç-Erdoğan arasındaki diplomasi trafiğini köşesine taşıdı.
Saadet Partisi daha önce açıkladığı gibi bugün Cumhurbaşkanlığı seçimi için adayını açıklayacak. Saadet Partisi'nin aday gösterebilmesi için 100 bin imza toplaması gerekiyor.
Askeri istihbaratta ‘sivil haber elemanı’ olarak görev yapan tanık anlattı: 15 Temmuz gecesi diğer yerlerde olduğu gibi Şehitler Köprüsü’nde de çok sayıda CIA ajanı bulunuyordu.
YSK'nın 24 Haziran seçimlerine yönelik takvimi açıklamasının ardından Meclis'te grubu bulunan partilerin cumhurbaşkanı adayları bu hafta belli olacak.
TürkAkım hattının Rusya’da Anapa kıyısıyla Türkiye’de Kıyıköy arasındaki derin sularda boru döşeme çalışmalarını yapan Pioneering Spirit, dün kıyılarımıza ulaştı. Böylece
ABD Savunma Bakanı Jim Mattis, Suriye'de barış sağlanmadan ABD'nin ülkedeki kuvvetlerini çekmeyeceğini söyledi.
Uluslararası Para Fonu (IMF), Türkiye ile ilgili 4. Madde Konsültasyon Raporu'nu yayımladı.
Filistinli mültecilerin yaşadığı Yermük kampına Esed rejimi ve iş birlikçileri ağır silahlarla saldırdı.
Ramazan ayının habercisi olarak kabul edilen Berat Kandili münasebeti ile yurt genelinde camiler doldu taştı.
ABD öncülüğündeki koalisyon güçlerinin Irak'ta terör örgütü DAEŞ'e yönelik yürüttüğü büyük askeri operasyon sona erdi.
İsrail parlamentosu, Başbakan Netanyahu ve Savunma Bakanı Lieberman’ın savaş ilan etmesine izin veren bir yasayı onayladı.