Yunanistan hükümetinin büyük ortağı SYRIZA'nın 2. olağan kongresinde Başbakan Aleksis Çipras, yeniden parti başkanı seçilerek güven tazeledi.
Önder İmam Hatipliler Derneği "15 Temmuz Işığında Eğitimi Yeniden Düşünmek" sempozyumu düzenlendi.
AB'nin dış sınırlarını korumakta artık daha çok önlem aldığını ve bu konuda Türkiye gibi ülkelerle iş birliği yapıldığını söyleyen AB Komisyonu Başkanı Juncker, "Türkiye ile
Türkiye’yi her fırsatta Batı’ya jurnalleyen kültür emperyalizminin proje edebiyatçısı Orhan Pamuk, darbe girişimiyle ilgili olarak "Mısır Cumhurbaşkanı Sisi, birkaç gün içinde askeri
Suriye Türkmenleri Derneği Başkanı Ekrem Dede, "PYD, kendi safında savaşacak gençleri belirlemek için aile tablosu getirmeyenlere ekmek vermiyor. Birçok aile bundan dolayı ekmek almaya gelmi
Modelci Özkan Türker, havacılık tarihimizde bilinmeyenlerin ortaya çıkmasında önemli katkılar sağlamış bir isim. FW190’lar Türkiye’ye nasıl geldi?
671 sayılı Kanun Hükmünde Kararname doğrultusunda; 15 Ağustos 2016 tarihinden önce herhangi bir nedenle TSK’dan ayrılan veya ilişiği kesilen pilot subaylardan istekliler, uçuş için gere
Siyaset felsefecisi-Yazar Veysel Yenigül ile Kürtlerin PKK'ya bakışını konuştuk. 'Bu coğrafyada Türkler ile Kürtlerin kaderinin ortak olduğunu ve İslami çerçevede oluşturulan yeni bir d
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın mesajını verdiği terörle mücadelede yeni stratejinin ayrıntıları belli oldu. Yeni stratejinin 5 maddelik olduğu belirtiliyor.
Rusya ve Hindistan arasında, Yeni Delhi'ye S-400 füze savunma sistemlerini öngören sevkiyat anlaşması imzalandı.
Başbakan Yıldırım, 'Bir işimiz daha kaldı.Türkiye'de istikrarın sürmesi lazım. İstikrarın kalıcı hale getirilmesinin yolu başkanlıktan geçiyor.' dedi.
Fırat Kalkanı başlamadan önce Türkiye’nin ‘güvenli bölge’ olarak düşündüğü alanın yüzde 85’ini kontrol eden IŞİD, harekatın 52. gününde işgal ettiği alanın yüzde 70’ini ka
Bostancı Oto Sanayisinde henüz belirlenemeyen bir neden dolayı yangın çıktı. Alevler büyümeden söndürüldü.
Erdoğan'ın, Mainz Savcılığının Alman komedyen Jan Böhmermann hakkında verdiği 'soruşturmaya gerek olmadığı' kararına yaptığı itiraz talebi reddedildi.
ABD yönetimi, ABD ve Küba arasındaki ticari ilişkilerde yeni düzenlemler yapıldığı açıklayarak, bu değişikliklerin iki ülke halkına yeni imkanlar sunacağını bildirdi.