İran Dışişleri Bakanı Zarif, terör örgütü IŞİD'in yenilgisinden sonra ABD ve bazı ülkelerin İran ile Irak ilişkilerini bozmak istediğini ancak iki ülke yetkililerinin buna izin vermed
Dünya Sağlık Örgütünden, Yemen'deki sağlık tesislerinin yarısının hizmet dışı kaldığını, yaklaşık 17 milyon insanın da temiz su ve sağlık hizmetlerinden yoksun halde yaşam müc
Düzce'nin Akçakoca ilçesiyle Sakarya'nın Kocaali ilçelerini birbirine bağlayan yol, heyelan dolayısıyla trafiğe kapatıldı.
CHP Parti Meclisi (PM), 16 Ocak'ta yapacağı toplantıda yeni belediye başkan adaylarını belirleyecek.
AK Partinin Malatya’da merakla beklenen belediye başkan adayları açıklandı.
FETÖ soruşturması kapsamında tutuklanan Talha Uğurluel, 'Eşim ile disko ortamında tanışarak evlendim, bu durum bile FETÖ üyesi olmadığımın kanıtıdır' diyerek savunma yaptı.
ABD Dışişleri Bakanı Mike Pompeo, Suudi Arabistan ziyareti öncesi Cemal Kaşıkçı cinayeti ile ilgili açıklamalarda bulundu.
İsrail Başbakanı Netanyahu, haftalardır tartışma konusu olan Suriye'ye hava saldırısı düzenlenmesi ile ilgili konuştu. Netanyahu, 'Suriye'deki İran hedeflerini vurduk' dedi.
Daha önce altınlarını Türkiye'ye göndereceği iddia edilen Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro, Çorum'da bulunan altın rafinerisini ziyaret edecek.
Sakarya'da BMC fabrikası temel atma töreninde konuşan Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, 'Coğrafya ne kadar kaderse, Türkiye bu coğrafyanın kaderidir' dedi.
Çin, Sincan bölgesinde yaşayan 23 milyon Müslümanın “Komünist Parti’ye sadık Çinliler” olmaları için her türlü yönteme başvuruyor.
Aşırı sağcı parti AfD'nin yeni seçim programında Almanya'nın AB'den ayrılması ile ilgili öneride bulunmayı tartışıyor.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Serdivan Kapalı Spor Salonu’nda düzenlenen AK Parti Sakarya Belediye Başkan Adaylarını Tanıtım Toplantısı’na katıldı. Erdoğan, AK Parti'nin Sakar
31 Mart yerel seçimlerine sayılı günler kala flaş bir gelişme yaşandı. Bursa'nın Yenişehir Belediyesi AK Parti'nin ilk belediyesiydi. AK Parti ile MHP arasındaki Cumhur İttifakı kapsamın
İslamofobinin yükselişinden bahsederken genelde 11 Eylül’ü milat alıyoruz. Oysa hem ABD’de hem de Avrupa’da 11 Eylül öncesinde İslamofobinin canlı ve güçlü olduğunu biliyoruz. Anca