İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfi Savaş hakkında soruşturma başlatıldığını bildirdi.
ABD Savunma Bakanlığı, istihbarat faaliyetlerini yürüten Savunma İstihbarat Dairesi'nin raporuna göre Çin'in dünyanın en gelişmiş silah sistemlerine sahip olduğunu açıkladı.
Terör örgütü PKK'ya katıldıktan kısa bir süre sonra pişman olarak teslim olan kadın terörist R.K, örgüt içerisinde yaşanan din düşmanlığını, eziyeti, örgüt içi infazları ve ya
Eski Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Melih Gökçek, sosyal medya üzerinden Ömer Turan hakkında dikkat çekici bir paylaşım yaptı.
BAYKAR Teknik Müdürü ve T3 Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Selçuk Bayraktar, 'Ayakları yere basmayan ilk festivalden tek festivale' sloganıyla TEKNOFEST 2019 başvurularının başladığın�
CHP'li İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, neden yeniden aday adayı olduğuna dair yaptığı açıklamada "Partimin en fazla oy aldığı yerlerden birinde ilçelerde büyük sı
Suriye askeri kaynaklara dayanan haberde, İsrail'in ülkenin güneyine yönelik gerçekleştirdiği hava saldırısının Esed Rejimi tarafından püskürtüldüğü öğrenildi.
Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, 2023 hedefleri Katı Atık Planı (KAP) Projesi kapsamında içecek ambalajlarında depozito uygulamasına geçileceğini ve bunun için yerel yönetimler ba
Kandilli Rasathanesi'nden edinilen bilgiye göre Fethiye açıklarında deprem meydana geldi.
İran Meclis Başkanı Ali Laricani, gazeteci Merziye Haşimi'nin FBI tarafından gözaltına alınmasıyla ilgili, ABD'yi insan haklarına aykırı davranmakla suçladı.
YPG/PKK, işgal ettiği Fırat'ın doğusundaki yerleşimlerde esnafa zorla kepenk kapattırarak sivilleri Türkiye aleyhine gösteriye zorladı.
Vatan Partisi Genel Başkanı Perinçek, ekonomik krizin bir fırsat olarak değerlendirilmesi gerektiğini belirterek, 'Arkada kalan 200 yıla bakalım, Türkiye'nin yakın tarihine bakın. Hep krizl
"Suriyeliler Hatay'da aday çıkartırsa seçimi kazanacak kadar seçmene sahipler" diyen Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfi Savaş hakkında soruşturma başlatıldı.
Partisinin Ordu Belediye Başkan Adayları Tanıtım Toplantısı'nda konuşan Erdoğan, isim vermeden sert çıkarak, "Ne çektiysek hesabi olanlardan çektik. Onlar yol ve dava arkadaşı olmadılar
Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde düzenlenen tarihi eser kaçakçılığı operasyonunda aralarında ilçe emniyet müdürünün de bulunduğu 8 zanlının gözaltına alındığı bildirildi.