Lübnan askerleri ülkenin en büyük hapishanesi Rumiye'ye sabah saatlerinde bir baskın yaptı. Askerler, haftasonu gerçekleşen bombalı saldırıların azmettiricilerini arıyor
Aylardır Gazze'deki yıkımı görmeyen Abbas'ın Fransa'ya gitmesi Filistinlileri kızdırdı
Dünya liderleri, Paris'te gerçekleştirilen yürüyüşe katılmak üzere Elysee Sarayı'ndan Cumhuriyet Meydanı'na doğru harekete geçti.
Pakistan'da Taliban mensuplarının 150 kişiyi öldürdüğü okulda eğitim yeniden başladı. Saldırıdan yaralı kurtulan öğrenciler, kollarındaki bandajlarla okula gitti.
Müslüman mahallesinde salyangoz satılıyor...Fox'unu da al Türkiye'den git Murdoch Efendi Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfü Elvan'dan FOX TV'nin patronu Rupert Murdoch'ın ska
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun, Hamas Siyasi Büro Başkanı Halid Meşal'e ve öteki Hamas liderlerine Türkiye'nin kapılarının açık olduğunu içeren sözlerine ABD'den tepki gel
Ünlü yönetmen Sinan Çetin, katıldığı bir televizyon programında yaptığı açıklamasında Türkiye adının Osmanlı olarak devam etmesini istediğini vurguladı.
Trazbon’un Çaykara ilçesindeki inşaat şantiyesinde çığ altında kalan işçileri arama çalışmaları zor şartlarda sürdürülüyor. Havanın kararmasıyla çalışmalara ara verilirken ç�
Yemen Cumhurbaşkanı Hadi, ülkesinin bölünme tehlikesiyle karşı karşıya olduğunu söyledi
Suriye’de muhalif gruplarla savaşan IŞİD, bir çok defa yapmış olduğu gibi muhalif savaşçıları infaz uygulamalarını sürdürüyor.
Jean Paul Sartre: “Çok uzun olamayan bir zaman önce yeryüzünde iki milyar insan vardı, bunların beş yüz milyonu insandı, bir milyar beş yüz bini de yerliydi. Sözü birinciler söylüyor,
PKK'nın geçen ay katliam girişiminde bulunduğu Cizre yine karıştı. Terör örgütü üyeleri, HÜDA PAR'lıların ev ve iş yerlerine saldırdı.
Netanyahu gibi canavarlarla omuz omuza yürüyerek ulaşılacak menzil ne olabilir?
Kırklareli'de bir kişi, sesini beğenmediği müezzinin yerine yenisinin atanması için TBMM Dilekçe Komisyonu'na başvurdu. Komisyon, "Herhangi bir işlem yapılamaz" diye cevap verdi.
Mısır'da darbeyle görevinden uzaklaştırılan eski cumhurbaşkanı Muhammed Mursi'nin dışişlerinden sorumlu yardımcısı Halid Kazzaz sağlık nedenlerinden dolayı tahliye edildi.