Nureddin Yıldız, Ebubekir Sifil, Faruk Beşer, Ramazan Kayan ve Talha Hakan Alp kameranın karşısına geçtiler. İşte alimlerin ' Artık insanlığın vicdanı harekete geçsin.' çağrısı.
Sevda Türküsev kendini solcu olarak tanımlayıp, milleti aşağılayanlara çok sert çıktı.
Haziran’da yapılacak seçimlere parti olarak girme kararı alan HDP’de Abdullah Öcalan’ın 28 yaşındaki yeğeni Dilek Öcalan’ın milletvekili adaylığı da gündemde.
Etiyopya ile başladığı Afrika turunu, Suudi Arabistan Kralı'nın cenazesine katılmak için verdiği aranın ardından Somali ve Cibuti ziyaretleriyle tamamlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiy
Yunanistan'da radikal sol koalisyon Syriza'nın pazar günkü seçim zaferi, Atina sokaklarında olduğu kadar Türkiye'de de yankı buldu.
Yıllardır iç savaşın yaşandığı Orta Afrika Cumhuriyeti'nde el bombalarının 50 cent ile 1 dolara satıldığı ortaya çıktı. Koladan daha ucuz olan el bombaları Avrupa ve Asya üzerinden
İzmir'de yasa dışı dinleme iddiasıyla başlatılan soruşturma kapsamında aralarında birinci sınıf emniyet müdürünün de bulunduğu 26 kişi gözaltına alındı.
Facebook ve sahibi olduğu popüler fotoğraf paylaşma platformu Instagram'da yaşanan erişim sıkıntısı sona erdi. Her iki siteye de girilebiliyor.
Mısır'ın İskenderiye kentinde meydana gelen patlamada 2 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.
Irak Cumhurbaşkanı Yardımcısı Usame el-Nuceyfi, terör örgütü PKK militanlarının, Musul'a bağlı Sincar ile Rabia bölgeleri arasındaki köylere baskın düzenleyerek 5 kişiyi öldürdü�
Türkiye, İran, Malezya ve Endonezya ortak otomobil markası için toplanıyor.
İstanbul Bakkallar Odasının projesiyle "Veresiye defterleri" artık kaldırılıyor. Borç kayıtları için bilgisayar programı geliştirildi.
Irak Kürt Bölgesel Yönetimi (IKBY) Başkanı Mesut Barzani, Kobani'nin kurtarılmasında oynadığı rol nedeniyle Türkiye'ye teşekkür etti.
Tacikistan'da yerel ve merkezi yönetimin izni olmadığı gerekçesiyle camilere el konularak ev olarak kullanılıyor.
Mısır'da 25 Ocak devriminin 4. yıl dönümünden bir gün sonra, devrik lider Hüsnü Mübarek'in oğulları Alaa ve Cemal'in de tahliyesiyle hapishanede Mübarek ailesinden kimse kalmadı.