İsrailli yetkililer, evlerini yıktığı Filistinli köylülere bölgeden çıkmadıkları için dava açtı
Almanya'da toplanan terör destekçileri Türkiye'ye ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'a kin kustu: Tek hedefimiz Erdoğan'ı indirmek!
Tunceli'de Valilik ve Adliye binasının girişindeki polis noktasına el bombası atan 2 teröristten biri çatışmada ölü olarak ele geçirildi.
Dikili'de kurulacak Göçmen Geri Kabul Merkezi ilçede tartışmaya neden oldu. İlçe halkı ve belediye kamp yapılmasından endişe duyarken kaymakam ise bu iddiaları reddediyor
Ülkenin seçilmiş ilk sivil devlet başkanı olan Htin Kyaw, mecliste yemin etti. Nobel ödüllü Suu Çii, dışişleri, eğitim, enerji ve başkanlıktan sorumlu devlet bakanlıklarını üstlendi
Kolon kanseri nedeniyle 4 yıldır tedavi gören oğlunu 'daha fazla acı çekmemesi için öldürdüğünü' söyleyen baba, çıkarıldığı mahkemede tutuklandı.
İlaç devi Novartis Türkiye 85 milyon dolarlık rüşvet karşı karşıya.
PYD'nin Türkiye'nin kuzey sınırının tamamını almayı amaçladığını söyleyen Türkmen albay, Türkmen gençlerini savaşa davet etti.
Reyhanlı'da 52 kişinin hayatını kaybettiği saldırının planlayıcısı Mihraç Ural Suriye'de öldürülü, Ayşe Hür yasa boğuldu.
PKK ve IŞİD’li teröristlerde yakalanan yüksek teknolojili termal kameralar, örgütlerin yeni silahlara sahip olduğunu ortaya çıkardı.
Mülteciler için ‘Geri Kabul Merkezi’ oluşturulmak üzere İzmir’in Dikili İlçesi Kaymakamlığı’ndan yer gösterilmesini istedi.
Suriye Dışişleri Bakanı Velid el-Muallim, Şam yönetiminin yabancı güçlerin müdahalesi olmadığı sürece siyasi çözümden yana olduğunu belirtti
Balkan rotasının kapanması üzerine yeni rota arayan insan kaçakçılarının bahar aylarından itibaren İtalya güzergahını kullanacakları öne sürüldü
Brüksel'de PKK'nın yeniden çadır kurması üzerine Türk kuruluşları örgütün katliamlarını anlatmak için AP karşısında çadır kuracak
Hollanda, Brüksel saldırısını gerçekleştirenlerle ilgili Türkiye'nin gönderdiği e-postayı geç gördüklerini iddia etti