AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki, NTV'den Ahmet Ergen'in yerel seçim hazırlıklarına ilişkin sorularını yanıtlıyor.
Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ve AK Parti kurmayları Ankara ve İstanbul için özel bir çalışma yürütüyor. İki önemli şehrin yeniden kazanılması için AK Parti ince eleyip sık dokuyor.
BBC Türkçe'nin haberine göre; ABD Savunma Bakanlığı Pentagon, Türkiye'nin satın almayı planlanladığı 100 F-35 uçağıyla ilgili raporunu Kongre'ye sundu. F-35'lerin Türkiye'ye gönderilm
MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, AK Parti için 31 Mart 2019'da yapılacak yerel seçimlerde durumun hiç de iyi görünmediğini gerek anketlerin gerekse sokağın alarm verdiğini iddia etti.
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Bakanlığının 2019 yılı bütçesinin görüşüldüğü TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda milletvekillerinin sorularını yanıtladı.
TBMM Çevre Komisyonu’nda kabul edilen kanun değişikliği ile plastik alışveriş poşetleri ücretli olacak. Plastik poşetler, tüketiciye en az 25 kuruştan satılacak.
Yemen'de emniyet kaynakları El-Hudeyde ilinde çarşamba akşamından bu yana çatışmaların durduğunu bildirdi.
Selahaddin E. ÇAKIRGİL - Star
Abdurrahman Dİlipak - Yeni Akit
Kenan Alpay - Yeni Akit
Libya'nın geleceğinin konuşulduğu ve Türkiye'nin terk ettiği Palermo Zirvesi için Arap basını "Başarısız oldu" yorumunu yaptı.
ABD'nin Suriye Özel Temsilcisi Büyükelçi James Jeffrey, ABD'nin Suriye'de iş birliği yaptığı PYD'nin PKK'nın Suriye'deki uzantısı olduğunu ancak ABD'nin PYD'yi terör örgütü olarak tan
İngiltere Dışişleri Bakanlığı, Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın öldürülmesine ilişkin Suudi Arabistan'da devam eden yasal sürecin uluslararası standartlarla uyumlu bir şekilde devam
Rusya'nın Ankara Büyükelçisi Andrey Karlov'un silahlı saldırı sonucu öldürülmesine ilişkin soruşturmada sona gelindi.
BM Genel Sekreter Sözcüsü Stephane Dujarric, 'Bu vahşi cinayete karışanların hepsinin adalete teslim edildiğini görmek istiyoruz.' dedi.