CNN Türk'te yayınlanan ve Ahmet Hakan'ın sunduğu Tarafsız Bölge'de sözde akademisyenlerin hendeği, terörü destekleyen bildirisi konuşuldu.
IŞİD, yayınladığı yeni videoda, Paris saldırılarını gerçekleştirdiğini öne sürdüğü 9 kişinin görüntülerini yayınladı. Örgüt, videoda ayrıca, İngiltere'yi de tehdit etti.
Columbia Üniversitesi Profesörü Wagner, Washington Times gazetesinde yayınlanan makalesinde, Gülen hareketinin hem Türkiye hem de ABD için önemli bir tehdit olduğunu savundu.
ABD’de yayınlanan ünlü Foreign Policy dergisi Türkiye'nin Suriye sorununun çözülmesi için uluslararası destek gurubundan çekile bileceğini yazdı.
Kaçak şekilde yayın yaparak hem medya sektörünü hemde vatandaşı mağdur eden 'Korsan TV Kanalları' için ilk adım atıldı.
Suriye'deki 18 bin Filistinlinin yaşadığı Yermuk kampında insani dram yaşanıyor. Yeni yayınlan bir rapora göre, kuşatma altındaki kampta, gıda ve ilaç yetersizliğinden dolayı 184 kişi
Bulgaristan’daki Vatansever Cephe koalisyonu (PF) kamu yayın kurumlarında Bulgarca dışındaki dil tercihlerinin kaldırılması için girişimde bulundu.
ABD'de seyahat ve yaşam stili dergisi Conde Nast Traveller'ın editörü K. Lagrave, "İstanbul'dan saklanmayın" adlı bir yazı yayınladı.
Vodafone Arena Stadı inşaat çalışmaları sırasında bir işçi yüksek bir noktadan düşerek hayatını kaybetti. Beşiktaş Kulübü, başsağlığı mesajı yayınladı.
İngilizce yayın yapan Dabiq dergisinin iddiasına göre, IŞİD 'Cihatçı John' lâkaplı üyesinin öldüğünü doğruladı.
Terör örgütü PKK'nın yayın organı Med Nuçe'ye konuşan örgütün liderinden Bese Hozat, CHP'nin ulusalcı kesimden kurtulması gerektiğini söyledi.
ABD Dışişleri Bakanı Kerry, 10 Amerikan askerinin yakalanma görüntülerini yayınlayan İran'a çok kızdığını açıkladı.
ABD Dışişleri Bakanı Kerry, İran'ın, alıkoyduğu 10 ABD askerinin görüntülerini yayınlamasına çok kızgın olduğunu, askerlerin serbest bırakılması ile nükleer anlaşma arasında ba�
Rus yayın organı Kommersant-Dengi’nin haberine göre Rusya, Suudi Arabistan’a silah satmaya hazırlanıyor.
Sultanahmet saldırısının dünya basınında yankıları sürüyor. Saldırı teröre karşı birlikte hareket edilmesi gerektiğini uluslararası kamuoyuna bir kez daha hatırlattı. Türkiye'nin