Emniyet içindeki FETÖ yapılanmasına ilişkin en kapsamlı operasyon, 17-25 Aralık darbe girişiminin planlayıcısı Kozanlı Ömer’den sonra emniyet imamlığına atanan şahsın, MİT tarafın
Fenerbahçe’nin milli futbolcusu Mehmet Topal, savaş mağduru çocuklara Hatay’ın Kırıkhan ilçesinde spor kompleksi yaptırdı.
Irak Başbakanı İbadi’nin ülkede kaçırılan Katarlı avcıların serbest bırakılması sürecinde ülkeye giren yüzlerce milyon dolara el konulduğunu açıklamasından sonra Doha’dan tepki g
Avrupa Birliği Raportörü Kati Piri, Türkiye konusunda küstahça bir açıklama yaptı... Türkiye'nin yeni anayasası ile Avrupa Birliği'ne giremeyeceğini söyledi...
Almanya Başbakanı Angela Merkel, Türkiye- AB ilişkilerine dair açıklamalar yaptı. Merkel, "AB-Türkiye ilişkileri Ankara'daki gelişmeler nedeniyle sert şekilde darbe aldı" dedi.
NATO Başkanı Jens Stoltenberg, yaptığı açıklamada 'Türkiye hukuka saygı göstermeli' dedi.
Beklenen operasyon sonunda gerçekleştirildi. Suriye ve Irak’taki PKK ve uzantısı YPG’ye yönelik hava harekatı icra edildi. Amaç çok netti, PKK’nın sınırımızda ve Irak’tan Suriye’ye g
Terör örgütü PKK'nın destekçiliğini yapan Belçika'da PKK sempatizanları eylem yaptı.
Irak'ın Musul vilayetinde yer alan Arap aşiretler, terör örgütü PKK'ya Sincar ilçesinden derhal çekilme çağrısı yaptı.
HDP Diyarbakır Milletvekili Altan Tan, referandum sonuçlarını değerlendirdi.
AB Bakanı Ömer Çelik, TSK’nın Şengal’e düzenlediği operasyonla ilgili olarak ABD’den gelen ‘endişeliyiz’ açıklamalarını eleştirdi.
İnternet devi Google, sahte haberlerin kendi platformu aracılığıyla yayılmasını önlemek için arama motorunun algoritmasında değişiklikler yaptığını açıkladı.
TRT Haber ve Spor Yayınları Dairesi Başkanı Yaşar Taşkın Koç, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile konuşmalarına ilişkin ekrana gelen altyazılara yönelik açıklama yaptı.
IKBY Peşmerge Bakanlığı, TSK tarafından düzenlenen harekatın sebebinin PKK olduğunu belirterek, terör örgütüne Sincar'dan çekilmesi çağrısı yaptı.
Bir şehri duyumsamak için, mesela o şehrin türkülerini dinlemek gerekir. Geçenlerde bir arkadaşım, ancak zorunlu hizmet sebebiyle Anadolu’da yaptığı otobüs yolculuklarından sonra türkü