Diyanet İşleri Başkanlığı, Fethullah Gülen yapılanmasına ilişkin tespitler ve öneriler içeren kapsamlı bir rapor hazırlıyor. Bu rapor için temel metin 15 temmuz darbe girişiminden son
Rusya Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, Rusya ve Suriye ordusuna ait savaş uçaklarının BM'ye ait insani yardım konvoyuna ateş açmadığı bildirildi.
Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı İsmail Kahraman, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın gündeme getirdiği ’yedek vekillik’ konusuyla ilgili, 'Yedek milletvekilliğinin dünya
Ahmet Altan ve Mehmet Altan'ın FETÖ soruşturması kapsamında gözaltına alınmalarının ardından, Mehmet Altan'ın evinde yapılan aramada 1 dolarlar ve Gülen'in kasetleri çıktı.
Afganistan'ın Cevizcan şehrinde General Raşid Dostum'un konvoyuna saldırı yapıldı
Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, yapılan kanuni düzenlemelere rağmen zorunlu trafik sigortası primlerinin arzu edilen seviyelere inmediğini belirterek, vatandaşların daha düşük priml
Avrupalı Türk Demokratlar Birliği Avusturya Başkanlığı tarafından Viyana'da bir otelde yapılması planlanan "15 Temmuz Şehitlerini Anma Programı", otel yönetimince iptal edilmesi üzerine
Marmaray'da teknik arıza nedeniyle seferler tek yol üzerinden 17 dakika aralıklarla yapılıyor.
Teröre karışan araçların takibinin yapılması ve kaçak akaryakıtın önlenebilmesi için çip sistemine geçiliyor.
Mavi Marmara davasının 12. duruşması Çağlayan adliyesinde görülüyor. Bu; Türkiye ile İsrail arasında, ilişkilerin normalleşmesi için imzalanan ve Mavi Marmara baskınına katılan İsra
Almanya'nın Berlin eyaletinde yapılan eyalet meclisi seçimlerinde 8 Türk kökenli siyasetçinin meclise girdiği bildirildi.
TSK'dan yapılan açıklamaya göre Hakkari kırsalında hava harekatı düzenlendi. Harekatta 1 doçka mevzsi ile cephanelik imha edildi.
İzmir'de kaldırım altına gömülü bulunan ve yapılan incelemede herhangi bir patlayıcıya rastlanmayan şüpheli paketin "büyü" amacıyla hazırlandığı iddia edildi.
TSK'dan yapılan açıklamada Fırat Kalkanı operasyonun 27. gününde 75 DAEŞ hedefine 289 topçu atışının yapıldığı açıklandı.
Gaziantep'te PKK tarafından okula yapılan molotoflu saldırıda dar gelirli öğrenciler için hazırlanan kıyafetler de yandı.