Almanya Dışişleri Bakanı Sigmar Gabriel, Alman parlamentosundaki savunma komitesine yazdığı mektupta Türkiye'nin Konya'daki NATO üssüne yapılacak bir ziyarete izin verdiğini yazdı.
Hacettepe Üniversitesi Göç ve Siyaset Araştırmaları Merkezi (HUGO) ile İltica ve Göç Araştırmaları Merkezi (İGAM) işbirliğinde yapılan araştırmanın sonucu belli oldu.
15 Temmuz darbe girişiminin ardından kamudan ihraç edilenler ve kapatılan dernek ve vakıfların itirazlarını değerlendirecek olan OHAL Komisyonu’na yapılan başvuruların sayısı 38 bin 500
Akıncı Üssü davasında çapraz sorgusu yapılan FETÖ sanığı eski general Akın Öztürk, Akıncı Üssünde'ki fotoğrafını kabul etti ama rahat tavırlar içinde olmadığını savundu.
Venezuela Devlet Başkanı Maduro, askeri üsse yapılan saldırının faillerine en ağır cezanın verileceğini söyledi
Nijerya'nın Anambra eyaletinde bir kiliseye yapılan silahlı saldırıda 8 kişi öldü, 18 kişi ağır yaralandı.
Katar Kara Kuvvetleri ile Türkiye arasında yapılan Demir Kalkanı askeri tatbikatının sona erdiği bildirildi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan yapımı devam eden Rize-Artvin Havalimanı deniz dolgusu sahasında incelemelerde bulunarak bilgi aldı.
Kazlıçeşme'deki yapımı süren Marmaray inşaatında işçiler tarafından sabah saatlerinde bulunan ceset, otopsi için adli tıp kurumu morguna gönderildi.
Geçtiğimiz günlerde, Çocuklar Duymasın'ın kitaplığında görülen FETÖ'nün eğitim faaliyetlerini anlatan kitap büyük tepki toplamıştı. RTÜK'ün ceza kesmesi, sosyal medyada yapılan y
Ulaştırma Bakanı Ahmet Arslan, 3. havalimanının hizmete girmesinin ardından Atatürk Havalimanı'nın İstanbul’a nefes aldıracak bir alan olarak düzenleneceğini belirterek, "Herhangi bir ş
Memur-Sen tarafından her ay düzenli olarak yapılan ‘Açlık-yoksulluk’ araştırmasına göre, Türkiye’deki 4 kişilik bir ailenin açlık sınırı bin 713,7 TL, yoksulluk sınırı ise 4 bin
Bundan tam 48 yıl önce, 21 Ağustos 1969 sabahı, Mescid-i Aksâ’nın içinde yer alan Kıble Mescidi’nden dumanlar yükselmeye başladı. Kısa süre içinde müdahale edilen ama üç saat boyunc
İzmir'de FETÖ/PDY'nin Ege Bölgesi'ndeki yeni yapılanmasına ilişkin soruşturmada adliyeye sevk edilen 44 şüpheliden 28'i tutuklandı.
Rusya Dışişleri Bakanlığı'nın, 'Moskova'ya karşı yaptırım kararından AB ve Alman hükümeti sorumlu olacaktır' açıklamasının yapıldığı öğrenildi.