MLKP örgütü tarafından MİT'e saldırı düzenleneceği iddiası güvenlik güçlerini teyakkuza geçirdi.
İstanbul Sanat Fuarı'nda ressam Gökhan Aslan tarafından açılan sergide çarşafa hakaret edildi. Çarşaflı kadınların zincire bağlanıp ağıt yaktığı 'sanat çalışması' tepki çekti.
Siirt'te bir okulun yakınında 5 kalaşnikof, 5 el bombası, 5 kilogram C4 patlayıcı, tüpler, çuvallar ve yağ tenekelerinin içinde 152 kilogram amonyum nitrat bulundu
İsrailde yapılan bir ankete göre, İsraillilerin yüzde 53ü saldırıda bulunduğu iddia edilen Filistinlilerin, yakalansalar bile öldürülmelerini destekliyor.
Yeryüzü Doktorları'nın araştırmasına göre Suriyeli çocukların yüzde 77'si çatışmalara şahit olurken üzde 66'sının bir yakınını kaybetti ve çoğu mutsuz
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu kendisi hakkında bir gazetede yer alan ve 'Giydiği ayakkabıların 700 dolar olduğu' yönündeki habere ilişkin, "Bana 100 dolar versinler ben de 100 dol
Türkiye'de yakıp yıkanları özgürlük mücadelecisi diye adlandıran İngiliz medyası, kendi ülkelerindeki eylemcilere hayvan diyor..
Almanya'da yapılan bir istatistik araştırmada, yoksulluk sınırı altına düşme tehlikesi içinde yaşayan insanların sayısının yaklaşık 16,5 milyonu bulduğu belirlendi.
Siyaseti bırakırım, kendimi yakarım, Rodos'a yüzerim, gider tavuk beslerim... Bunlar, Türk siyasetinin yabancısı olmadığı sözler...
İzmirin Bornova ilçesinde bir kadın, evinde bulunan yaklaşık 150 bin lira değerindeki altın ve dolarlarını kendilerini polis olarak tanıtan dolandırıcılara elleriyle teslim etti.
Mısır'da Rus yolcu uçağının düşmesiyle ilgili soruşturmaya yakın bir kaynak uçağın kara kutusunun kabinde bir bomba patladığına işaret ettiğini söyledi.
Ceylanpınardaki hain saldırıda polislerin evinin anahtarını PKKlı teröristlere teslim eden YDG-H üyesi Hüseyin Aydın yakalandı.
Adana İl Seçim Kurulu, CHP'nin Seyhan, Çukurova, Yüreğir ve Sarıçam ilçelerinde yaklaşık 18 bin geçersiz oyun yeniden sayılması istemini kabul etti.
İsrail, Gazze'ye sınırlı miktarda akaryakıt girişi için Kerm Ebu Salim sınır kapısını açtı
2014'te 30 bin kişi sahte sigorta yaptırdığı için yakalanarak 5 yıla kadar hapis cezası ile karşı karşıya geldiler.