Macaristan Başbakanı Orban, milyonlarca göçmenin Avrupa'yı istila ettiğini savunarak, 'Hristiyan ve özgür Avrupa istiyoruz.' dedi.
Mardin'in Artuklu ilçesinde teröristlerceyol kenarına tuzaklanan el yapımı patlayıcı, zırhlı polis aracının geçişi sırasında infilak ettirildi.
Bugün partisinden istifa eden CHP'li vekil Çıray, hakkında çıkan 'Meral Akşener'in kuracağı partiye katılacak' iddialarına ilişkin açıklama yaptı.
Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Arslan, Bakü-Tiflis-Kars Demiryolu Projesi'nde ilk resmi tren seferinin 30 Ekim'de yapılacağını söyledi.
ABD'nin PKK'ya, Rakka operasyonu sırasında 'yabancı savaşçıları öldürün' talimatı verdiği ortaya çıktı.
ABD Dışişleri Bakanı Rex Tillerson, Afganistan'ın başkenti Kabil'e sürpriz ziyaret gerçekleştirdi.
İstifa edeceğini açıklayan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Gökçek'in ardından, Cumhurbaşkanı Erdoğan da açıklama yaptı.
Nijerya'dan Boko Haram'a yapılan hava operasyonunda 411 terörist öldürüldü.
AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, belediye başkanlarının istifa talepleri konusunda açıklama yaptı. Turan, "Belediye başkanlarımız suç işledikleri için istifalarını istemiyoruz.
Özbekistan Cumhurbaşkanı Şevket Mirziyoyev, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın konuğu olarak 25-27 Ekim 2017 tarihleri arasında Türkiye’ye gelecek. Bu ziyaret Özbekistan’dan 20 yıl
Rusya, yasa dışı yollardan Ukrayna’dan Rusya sınırına geçen bir kişinin yakalandığını ve gözaltı sırasında kaçmak için ateş açtığını duyurdu
Irak Başbakanı Haydar el-İbadi, 25 Ekim Çarşamba günü Ankara'ya gelecek.
Rusya Hava-Uzay Kuvvetleri Komutan Yardımcısı Korgeneral Viktor Gumennıy, "2020'ye doğru S-500'leri almaya başlayacağız" dedi.
Türk polisinin yakaladığı, DEAŞ'e katılan eski Rus subay Denis Hisamov’nun Tacikistan’a iade edildiği açıklandı.
Yeni Akit gazetesi yazarı Abdurrahman Dilipak'tan muhafazakar medyaya zehir zemberek eleştiriler...