1 milyar 250 milyon liralık satış sonrası Hürriyet, Posta, Kanal D, CNN Türk'ün yeni sahibi Erdoğan Demirören oldu.
Zeytin Dalı Harekatı'nı karalamak isteyen PYD/PKK destekçileri, 1995'te Grozni'de çekilen ve Çeçenistan savaşının en çarpıcı karelerinden birini Afrin'de çekilmiş gibi servis ederek ne
Japonya'da yalnız yaşayan yaşlı nüfusta kasti suçlar sonucu hapishaneye girme oranı artış gösterdi.
Hollanda Başbakanı Mark Rutte, Afrin konusunda Türkiye'yi kınamak istediklerini ancak AB ve NATO üyelerinden destek gelmediğini söyledi.
Myanmar ordusunun saldırılarında ailelerini kaybeden Arakanlı Müslüman kadınlar ve kız çocukları insan tacirleri tarafından fuhşa zorlanıyor.
Milliyet gazetesi yazarı Serpil Çevikcan, Türkiye'nin PKK ile mücadelesinde izleyeceği yol haritasının detaylarını verdi.
Teröristler, camilere yaptıkları saldırılar ile yurt dışında yaşayan Türkleri kışkırtarak karışıklık çıkarmayı amaçlıyor.
Başbakan Yardımcısı Recep Akdağ, hadım kelimesi yerine 'kimyasal kastrasyon' kelimesinin kullanılmasının daha doğru olacağını ifade ederek, konu ile ilgili yasa tasarısının Meclis'e g�
Zeytin Dalı Harekatı sürerken Doğu Akdeniz’de bulunan savaş gemilerinin Afrin’de teröristleri vurmak için emir beklediği ortaya çıktı. 140 kilometre menzilli Harpoon füzeleri Afrin’e ki
Avrupa Konseyi İşkenceyi Önleme Komitesi'nin İmralı Cezaevi'nde yaptığı incelemeler neticesinde Apo'ya uygulanan önlemlerin, dış dünya ile irtibatını kestiğini savundu.
Macaristan'da yapılan bir gen araştırması, neredeyse iki yüz yıldır gündemde olan"Macar kimlik" tartışmasını yeniden alevlendirdi.
Türkiye'de son dönemin en önemli dolandırıcılık olayının yaşandığı Çiftlik Bank ile ilgili önemli bilgiler gelmeye devam ediyor. Uruguay basını, topladığı paralarla kendi ülkeleri
Afganistan'in başkenti Kabil'de düzenlenen intihar saldırısında en az 26 kişi hayatını kaybetti. 18 kişi de yaralandı.
SGK tebliğinde yapılan değişiklikler ile Altuzan, Xgeva, Mozopil, Opdivo ve Revlimid isimli kanser ilaçları geri ödeme kapsamına alındı.
Türk Eximbank, Sırbistan'a altyapı projelerinde kullanmak üzere 400 milyon dolar kredi temin etti.