Gezi olaylarında çadırları yaktıran dönemin İstanbul Emniyet Müdür Yardımcısı Ramazan Emekli ByLock kullanıcısı çıktı.
Türkiye bir operasyon da Antartika'da sürdürüyor. 28 bilim adamı şu an kıtada özel görevle bulunuyor. Çalışmalarla ilgili bilgi veren Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, "Anta
ABD'de, 2016 yılında Alton Sterling adlı siyahi Amerikan vatandaşını vurarak öldüren iki polisin ceza almayacağı açıklandı.
Le Figaro yazarı, Avrupa ülkelerinin terör örgütü YPG için bir şeyler yapması gerektiğini aksi durumda Türkiye'nin bölgede elinin güçleneceğini yazdı.
Varna’da düzenlenen Türkiye-AB Zirvesi'ne büyük umut bağlayan Yunanistan ve Güney Kıbrıs Rum Kesimi hayal kırıklığına uğradı.
Endonezya Milli Kütüphanesi, 124 metre yüksekliği ve 24 katlıyla dünyanın en yüksek kütüphane binasına sahip olma özelliğini taşıyor.
Nadir baskı kitaplar, el yazmaları, eski haritalar ve kartpostalların yer aldığı 'Evrak-ı Şahaneden Kütüb-i Nefiseye' adlı sergi ziyarete açıldı.
UNICEF tarafından yayınlanan raporda, Yemen'de en az 2 milyon çocuğun okula gidemediği, 2 bin 419 çocuğun çatışmalarda savaşçı olarak kullanıldığını ve ülkedeki kız çocuklarının
Fransa'da rehine operasyonunda yaşamını yitiren jandarma hakkındaki Twitter paylaşımı nedeniyle gözaltına alınan politikacı Stephane Poussier, "terörü övme suçundan" bir yıl hapis ceza
Macar İslam Cemiyeti, Macar basınında son dönemde çıkan İslam karşıtı haberler nedeniyle sosyal medyada Macar Müslümanlara karşı şiddet çağrısı yapıldığını bildirdi.
İngiltere tarafından "Füzyon Doktrini" olarak adlandırılan yeni bir milli güvenlik stratejisi yayımlandı. Yeni doktrin, tehditlere karşı bütün hükümet unsurlarını koordineli olarak har
Yeni Zelanda'da bir yolcu uçağına 5 metre kadar yaklaşan drone, 278 kişinin ölümüne neden oluyordu
Cumhurbaşkanı Erdoğan Bulgaristan’daki Türkiye-AB Zirvesi’nden dönerken uçakta gazetecilerin sorularına cevap verdi. Erdoğan, zirveye ilişkin, "Her şey dört dörtlük demek, kendimizi yan
Yazar Nur Dolay, Çiftlik Bank vurgunuyla gündeme gelen Uruguay’daki izlenimlerini aktardı.
Beşiktaş'ta bir gece kulübü önünde iki grup arasında kavga çıktı. Silahların konuştuğu kavgada özel harekat sokağa indi, 1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi de yaralandı.