Rusya Devlet Başkan Yardımcısı Yuri Ushakov, Rusya Devlet Başkanı Putin ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bir araya geleceğini açıkladı.
Amerika Birleşik Devletleri Savunma Bakanlığı, Pentagon'a gönderilen iki adet zarfta toksik kimyasal madde tespit ettiklerini açıkladı.
Ermenistan Başbakanı Nikol Paşinyan, istifa edeceğini duyurdu.
İran Enerji Bakanı Rıza Erdekaniyan, Suriye'nin Lazkiye kentinde termik santral kuracaklarını açıkladı.
Avukatı, ABD'li ajan Brunson'ın ev hapsinin kaldırılmasına yönelik başvuruyu AYM'ye yarın yapacaklarını açıkladı
Türk Emniyet Genel Müdürlüğü görevlilerinden oluşan heyet, Gambiya'daki emniyet mensuplarına eğitim vermek üzere başkent Banjul'a gitti.
Rusya'nın Il-20 uçağının düşmesi ve 15 askerinin ölmesine yol açan İsrail hava kuvvetlerinin 17 Eylül'deki saldırısına Suriye'nin verdiği karşılığı, Dışişleri Bakanı Velid Mual
Pegasus Havayolları'na ait yolcu uçağı, Hırvatistan'ın başkenti Zagreb'e acil iniş yaptı.
PKK/KCK'nın, yaptığı planlarla çocukları nasıl kandırdığı, yakalanan veya örgütten kaçan teröristlerin çeşitli tarihlerde verdikleri ifadelerle bir kez daha gün yüzüne çıktı.
Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Mariya Zaharova, NATO'nun Rusya sınırı yakınında yapacağı 'Trident Juncture 2018' askeri tatbikatına tepki gösterdi.
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından döviz kurlarındaki hareketlilik bahanesiyle bazı ürünlerin fiyatlarında artış yapılarak "haksız kazanç"
Bakırköy'ün en işlek caddesi İstanbul Caddesi'nde gerçekleşen olay kameralara yansıdı. Sürücünün bir çok kişiye çarptıktan sonra kaçtığı belirtiliyor.
Gelen son dakika haberine göre; ABD'nin NATO Daimi Temsilcisi Kay Bailey Hutchison, Rusya’ya açık tehditte bulundu.
Reuters haber ajansına konuşan Fransız diplomatlar, Paris’te yapılması planlanan bombalı saldırının arkasında ‘şüphesiz bir şekilde’ doğrudan İran’ın olduğunu iddia etti.
Televizyonda bir tartışma programına katılan Hanefi Avcı, çok tartışılacak sözler sarfetti. Avcı, FETÖ için, 'Bu yapı suçlu ama terör örgütü diyemezsiniz., PKK ile aynı kefeye koya