Arakan'da devlet desteği ile hem Budist şiddetine hem de ekonomik ve toplumsal ayrımcılığa maruz kalan Müslüman Rohingyalar, tecrit kamplarında yavaş yavaş 'öldürülüyor'. BM yetkilileri
İsrail Dışişleri Bakanlığı, İsveç hükümetinin Filistin devletini tanımasının ardından Stoclholm'deki büyükelçisini istişareler için çağırdı.
Dünya Sağlık Örgütü (WHO) son raporunda, toplam 8 ülkede Ebola'ya yakalananların sayısını 10 bin 141 olarak açıkladı. Salgından ölenlerin sayısı ise 4 bin 922'ye yükseldi.
İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Kadir Topbaş, Validebağ'la ilgili açıklamada bulundu.
Son günlerde rejimin kontrolündeki bölgelerde yaşayan Suriyeli gençlerin en büyük korkusu patlamalar falan değil, kontrol noktasında çevrilip askere alınmak.
Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde 3 askerin şehit edildiği saldırının teröristler tarafından gerçekleştirildiği bildirildi.
Yüksekova Sulh Ceza Hakimliği, terör örgütü tarafından düzenlenen saldırıda, 3 askerin şehit edilmesiyle ilgili yayın yasağı kararı aldı.
Yardıma gelen İstanbul Büyükşehir Belediyesi kurtarma ekibi, Karaman'ın Ermenek ilçesi girişinde kaza geçirdi.
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, İGDAŞ'ın Kasım ayında özelliştirileceğini açıkladı.
CHP’li Mehmet Bekaroğlu’nun Validebağ'daki cami inşaatı ile ilgili sözleri büyük ilgi uyandırdı.
Mordovya Yüksek Mahkemesi kız öğrencilerin başörtülü olarak eğitim görmesi talebini reddetti
Yüksekova'da sivil kıyafetli üç askerin şehit edilmesi ile ilgili açıklama yapan PKK, olayla ilgilerinin olmadığını duyurdu.
Türkiye Diyanet Vakfı, Arnavutluk'un başkenti Tiran'a Balkanların en büyük camisini yapmaya hazırlanıyor.
Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, Hakkari Yüksekova'da uğradığı saldırı sonucu şehit düşen Konyalı Uzman Jandarma Çavuş Ramazan Gülle'nin cenaze namazına kat�
Genelkurmay Başkanlığı, PKK'lı teröristlerin Şırnak'ın Silopi İlçesi'ne bağlı Aksu Köyü'nde özel bir kömür ocağına ait yaklaşık 400 kilo amonyum nitrat patlayıcı yüklü kamyon