Emniyet Genel Müdürlüğü, terör örgütlerinin canlı bomba eylemlerine dair harekete geçti. Bomba yüklü bir aracın Trabzon'a geldiği bilgisine ulaşıldı.
Bu toprakların tarihine, varoluş şartlarına giydirilen deli gömlekleri sadece kültürel değişimle sınırlı kalmıyor. Aynı zamanda strateji hesaplarının, büyük oyunların meşrulaştır
Yüksekdağ, “Söylediğim sözlerin arkasındayım. Söylediğim sözlerde yanlış hiçbir şey yoktu. Yanlış olan sözlerimin çarpıtılmasıydı" dedi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan en kalabalık Müslüman nüfusa sahip Endonezya'da İslâm aleminin en büyük sorununun mezhepçilik olduğunu söyledi. Cumhurbaşkanı IŞİD gibi örgütlerin de en çok
ABD Eski Dışişleri Bakanı Madeleine Albright'e ait ses kayıtları büyük tartışma yarattı. Albright ses kaydında Irak'ta ABD politikaları nedeniyle 500 bin çocuğun öldürüldüğünü ve
Güvenlik uzmanı Mete Yarar'a göre artık karakol basılmadan önleyici harekat yapılıyor. Sığınak delici bombalar da en büyük etken..
Suriyeli muhalifler, Türkiye'nin harekete geçmesiyle mevcut tablonun değişebileceği görüşünde. Halep Askeri Meclis Başkanı General Zahir Sakit, IŞİD'in Halep'in kuzeyinden çıkarılması
Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde adliye ve polis lojmanlarına roketatar ve uzun namlulu silahlarla saldırı düzenlendi. Diyarbakır'da da Dicle Emniyet Müdürlüğü'ne roket atıldı.
PKK'nın kamplarına yönelik 6. hava harekatı başladı. Bugüne kadarki en büyük hava operasyonu olduğu düşünülüyor.
Bilhassa kaos ve gerilimin yükseldiği dönemlerde tırmanışa geçen asparagas haber olgusunun en açık örneklerinden biri önümüzde.
Mehmet Murat Pösteki, muhtemel bir erken seçimde HDP’nin baraj sorunu yaşayacağını söyleyerek, 3 partili bir Meclis’in ortaya çıkma ihtimali yüksek’ dedi.
İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kültür AŞ, vefatının 154. yılında Sultan Abdülmecid'in hayatını anlatan "Sultan Abdülmecid ve Dönemi 1823-1861" kitabını yayınladı.
Üniversite yerleştirme sonuçlarına göre 39 bin kontenjan boş kaldı. Puanlar ise geçen seneye göre biraz yükseldi.
Aselsan, dünyanın en büyük 100 savunma sanayi kuruluşları listesinde 5 basamak yükselerek 62'nci sırada yer aldı
Gelir testi yaptırmadığı için en yüksek tutardan borçla karşılaşanlar dikkat!