Meclis Genel Kurulu'nda ikinci turu gergin geçen anayasa değişiklik teklifinin görüşmelerine devam ediliyor. 342 evet, 138 hayır oyu verilen 12. madde kabul edildi.
İstanbul Valisi Vasip Şahin, Ümraniye Şehit Erol Olçok Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Ortaokul'nda düzenlenen törene katıldı. Öğrencilerinin karne aldığı günde konuşan Şahin, ''İ
Cumhurbaşkanına hakaret suçlamasıyla tutuklanan gazeteci Hüsnü Mahalli hakkında İstanbul Asliye Ceza Mahkemesi, Mahalli'nin tahliyesine karar verdi.
Tayland'da siyasi taraflar, orduya ulusal uzlaşma mutabakatına katılarak bir daha darbe yapılmayacağına dair söz vermeye çağırdı.
''onlar, hep yalana kulak veren ve durmadan haram yiyen kimselerdir. Sana gelirlerse aralarında hüküm ver veya onlardan yüz çevir. Eğer onlardan yüz çevirirsen sana hiçbir zarar veremezler. E
TBMM'deki anayasa görüşmeleri sırasında bağımsız vekil Aylin Nazlıaka, kendini Meclis kürsüsüne kelepçeledi. Nazlıaka eylemini sonlandırmayınca oturuma ara verildi.
Teröristin yanında yakalanan 3 kadının da Masharipov'un ödülü olduğu tespit.
Kendimizi eğleyecek o kadar çok şeyimiz var ki, gören zayıflığımıza verip, içimizde kaçacak, kaçınacak gerçek bir derdimiz olduğunu zanneder. Eskiler kişiyi derdinden gafil kılacak ş
Cumhurbaşkanlığı sistemini getiren yeni anayasa teklifinde 2. tur görüşmeleri yapılıyor. İlk madde 345 evet oyuyla kabul edildi. İkinci maddeye de 342 evet, 139 ret oyu verildi. Teklifin 3.
Hemşire Ayşegül Terzi'ye şort giydiği için otobüste tekme atan Abdullah Çakıroğlu'nun akıl sağlığının tespit edilmesi amacıyla Adli Tıp Kurumu Gözlem İhtisas Dairesi'ne yatış iş
Azerbaycan'da, Fetullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) bağlıyken devlet kontrolüne alınan ve Devlet Petrol Şirketine (SOCAR) verilen Kafkas Üniversitesi feshedildi.
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen Bylock soruşturması kapsamında 243 Türk Silahlı Kuvvetleri personeli hakkında gözaltı kararı verildi.
İslam insanlığa ne teklif ediyor, bir iddiası, vaadi var mıdır sorularına bütün kalbimizle olumlu cevaplar veririz.
TCMB: -"Uygulanmakta olan para ve kur politikası çerçevesinde Türk lirası ve döviz likiditesi yönetimindeki esnekliğin ve araç çeşitliliğinin artırılması amacıyla Türk lirası depola
Alman Türk Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Nöther: Bu ülke yatırım yapılmasını hak ediyor. Şu andaki siyasi ortamda bu görülmese de çok sayıdaki genel veri bunu söylüyor. Alman