Almanya Başbakanı Merkel, "Oylamanın az bir farkla sonuçlanması, Türk toplumunun derin şekilde bölündüğünü göstermektedir. Bu da Türk devlet yönetimine ve kişisel olarak Cumhurbaşkan
Bosna Hersek Devlet Başkanlığı Konseyi'nin Boşnak üyesi Bakir İzetbegovic, Türkiye'de dün yapılan halk oylamasına ilişkin, "Sonuç, Türkiye'yi istikrara götürecek ve bölgede daha güç
Eski Mardin Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Türk, referandum sonuçlarını değerlendirdi.
AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, "27-28 Nisan sonrasında Erdoğan'a üyelik teklifi yapacağız" dedi.
Türkiye’deki referandum sonucunu değerlendiren İran Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Kasımi, “Türkiye halkının çoğunluğunun kabul ettiği her şeye saygı duyarız” diye konuştu.
Bugün Türkiye sandık başına gidip tarihinin en önemli kararlarından birini verecek. Ancak sonuç referanduma sunulan 18 maddenin kabulü de, reddi de çıksa dünya dönmeye, sorunlar yine soru
Referandum için bir ay önce Türkçe manşet atan Blick, referandum sonucunu “antidemokratik dopingle sadece bitiş çizgisine gelebildi” başlığıyla duyurdu.
Almanya’nın en yüksek tirajlı gazetesi Bild, referandum sonuçlarını okurlarına “ilk başkanlık geliyor” diye duyurdu.
Sandıklar açıldıkça Hayır oyları yükseldi ancak Evet'in önüne geçemedi, CHP Genel Merkezi'nde de duygusal anlar yaşandı.
Anadolu Ajansı'nın duyurduğu ilk sonuçlara göre Almanya, Hollanda ve Belçika'da 'evet' oyları önde. Belçika ve Hollanda'da 'evet'lerin oranı yüzde 75'in üstünde. Çin, Kazakistan ve Finla
Birgün ve Cumhuriyet Gazeteleri referandum günü yine yaptıkları çarpıtma haberlerle gündeme geldi. Vatandaş ise yapılan algı operasyonuna isyan etti.
Küçük yaşta kaçıp evlendiği eşinin zorlamasıyla uyuşturucuya alışan E.T. (20) ile bağımlı olarak doğan bebeği, uyuşturucudan kurtuldu.
Çekya, AB'nin sığınmacıları üye ülkeler arasında dağıtımında uygulamak istediği kota sistemi kapsamında sığınmacı kabul etmeyeceğini açıkladı.
ABD Ordusunun Afganistan’da DEAŞ militanlarını yok etmek için kullandığı “Nükleer olmayan en büyük bombayı” ilk kez kullanarak düzenlenen saldırıda ölenlerin sayısının 94’e ulaş
Şampiyonlar Ligi maçı öncesinde Borussia Dortmund takım otobüsü yakınında patlayan bombalar konusunda şüpheler, DEAŞ'tan Neo-Nazilere döndü. Hitler'e atıfta bulunan bir mektupta saldır