ABD’nin İsrail Büyükelçisi Friedman, ABD Başkanı Trump tarafından ilan edilmesi beklenen ve “Yüzyılın Anlaşması” projesi olarak bilinen “Orta Doğu Barış Planı'nın” ertelendi
Ramallah merkezli Rami El-Hamdallah hükümetinin Gazze Şeridi’ne yaptığını söylediği harcamalara Gazze'den yanıt geldi.
Leyla Alaton'un paylaştığı, Ayasofya Camii'ndeki görüntüler kamuoyunda büyük tepkiye neden olmuştu. Konuyla ilgili açıklama yapan Alaton, kimseyi incitmek gibi bir niyetinin olmadığını
İstanbul Büyükşehir Belediyesi Afet Koordinasyon Merkezi, İstanbullulara kar yağışı konusunda son dakika uyarısında bulundu.
Bazı temaslarda bulunmak üzere Kahramanmaraş'a gelen Suriye Türkmen Meclisi Başkanı Muhammed Vecih Cuma, "Türk yetkililer bizleri bizden çok daha düşünüyorlar" dedi.
Türkiye Büyük Millet Meclis Başkanı ve Ak Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu ile telefo
Yeni yıl ile birlikte zamların uygulandığı köprü geçiş ücretleri ile ilgili indirim çalışmalarının yapıldığı iddia edildi.
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, ABD Ulusal Güvenlik Danışmanı Bolton'ın Türkiye'yi Suriye ve YPG konusunda uyarmasına sert şekilde cevap verdi.
Çin hükümetinin verilerine göre, ülke nüfusunun 2029 yılında zirveye çıkacağı ve 1 milyar 440 milyona ulaşacağı öngörülüyor.
Almanya Dışişleri Bakanı Heiko Maas, Rusya'yı Orta Menzilli Nükleer Kuvvetler Anlaşması'nın (INF) konusunda uyardı.
İran Meclisi Sosyal İşler Komisyonu Üyesi Ahmed Bigdeli, sosyal medyanın sınırlandırılmasının yanlış bir uygulama olduğunu açıkladı.
Ankara'da önceden anlaştığı arkadaşına iş yerinden hırsızlık yaptıran kuyumcu ile çalışanının çelişkili ifadeleri polisin dikkatinden kaçmadı. Kuyumcu ile hırsızlık zanlısı a
New York Times gazetesinin 'Türkiye'den yurt dışına göç' konusuyla ilgili basında yer alan haberlerine ilişkin Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi'nden açıklama geldi. Çıkan habe
Ankara Altındağ'da bin polisin katılımıyla narkotik uygulaması yapıldı. 110 ayrı noktada 563 araç kontrol edildi, çeşitli suçlardan aranan 10 kişi gözaltına alındı. Uygulama kapsamı
Uganda'da büyük toprak sahiplerinin arazilerindeki küçük işçi evlerinde kalan yoksul ailelerin evlerden tahliyesine cumhurbaşkanı Museveni'den sert tepki geldi. Hukuki dava başlatılacak.