İstanbul, İzmir ve Ordu'da balıkçılar, yeni balık avı sezonunun başlamasıyla "Vira Bismillah" diyerek denize açıldı.
Terörle mücadelede ABD'deki gibi 'wanted' dönemi başladı. Terör suçunun aydınlatılmasına yardımcı olana ödül verilecek.
Japonya'da 150 binden fazla kişi, ordunun deniz aşırı yerlerde savaşmasına izin veren güvenlik yasasını protesto etti.
El Kaide lideri Eymen ez Zevahiri, 'İmamla Geçen Günler' başlıklı videosunun yedincisini yayınladı. Zevahiri, videolu yayında IŞİD'e ve El Kaide tabanına açık mesajlar verdi.
Lübnan'da kitlesel gösterilere neden olan çöp sorunu için Türkiye devrede. Başbakan Davutoğlu'nun arayan Lübnan Başbakanı Tammam Selam'ın isteği üzerine Türk uzmanlar Beyrut'a gidecek.
Galler'de bir kumsalda fosilleri bulunan antik dinozor türünün, T-rex'in en eski akrabası olduğu tahmin ediliyor. T-rex'in minyatür versiyonu, sadece 50 cm uzunluğundaydı.
Sümeyye Erdoğan’a iftirada bulunan kişi akıl hastası çıktı…Cemaat-CHP ortaklığıyla Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kızı Sümeyye Erdoğan’a çirkin bir iftirada bulunan “Lazika İslam Em
Ankara, terör örgütünün finansal kaynaklarının kurutulması için kapsamlı bir eylem planını devreye sokmaya hazırlanıyor.
17 Aralık’tan sonra bir “Paralel” muhabbetidir gidiyor: Her sorunun, her beceriksizliğin, her eksiğin, her başarısızlığın adı “Paralel” olmuş.
KCK'dan yapılan yazılı açıklamada Gezi eylemlerine atıfta bulunularak "Tam da şimdi Gezi Ruhunun ayağa kalkması zamanıdır" denildi
Soma'da şirketin iş güvenliği sorumlusunun iş güvenliği sertifikası yokmuş
AK Parti Diyarbakır İl Başkanlığı binasına yapılan bombalı saldırıda bir polis memurunun yaralandığı bildirildi...
Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, 25 kuruş olan domates fiyatının firmalar tarafından 12-13 kuruşa kadar indirildiğini, bunun üreticinin emeğine saygı
Genelkurmay Başkanlığı, Kilis'te sınırdan geçmeye çalışan 22 IŞİD mensubunun yakalandığını açıkladı
Avrupa Rohingya Kurulu üyesi Perveen, Arakan Müslümanlarına yapılan soykırımdır. 2 milyondan fazla olan nüfusumuzun yarıya düşmesi soykırım olduğunun en açık göstergesi' dedi.