Bayırbucak'a gerçekleştirdiği saldırılarla Türkmenleri gerileten Rusya, yeni hamle olarak Türkmen Dağı'ndaki Salma kasabasına S-400 füzeleri yerleştirecek.
Azerbaycanlı milletvekili Ganire Paşayeva bugün Avrupa Konseyi Parlamenterler Meclisi’nde(AKPM) Türkiye’ye destek veren bir konuşma gerçekleştirdi.
Rusya'nın İstanbul Başkonsolosluğu önünde, Rusya'nın, IŞİD'i bahane ederek, Türkmen Dağı'nda sivilleri katletmesi, Alperen Ocakları üyesi grup tarafından protesto etti. Rusya'nın, I
Mısır'da bir F-16 savaş uçağı, ülkenin kuzeydoğusundaki El-İsmailiyye'de bulunan Fayid Askeri Üssü'nde, eğitim uçuşu sırasında oluşan teknik arıza nedeniyle düştü.
Kusurlu doğumlara yol açması nedeniyle büyük bir tehdit olarak görülen Zika virüsü, Latin Amerika ve ABD'den sonra Avrupa'ya sıçradı.
PKK’ya silah taşırken suçüstü yapılan HDP Milletvekili Faysal Sarıyıldız, bu kez Cizre’de sahneye çıktı. Sarıyıldız, 30 PKK’lının kaçmasını sağlamak için ambulans tuzağı kur
PKK’nın Kürt kültür, inanç ve geleneklerini nasıl yerle bir ettiğini anlatan Çiyager, “KJA (Özgür Kadınlar Kongresi) kurulduktan sonra “biz kimsenin namusu değiliz” sloganıyla Kürt g
Suriye’de savaşı bitirmek için Cenevre’de kurulan masaya PYD, korsan grubuyla sızdı. Türkiye’nin “Çağrılırsa görüşmeleri boykot ederiz” dediği Suriye PKK’sı için BM Temsilcisi De
Bayır Bucak’a bomba yağdırarak Esed-İran askerleri karşısında Türkmenleri gerileten Rusya, sınırın hemen dibinde çok tehlikeli bir adım daha atmaya hazırlanıyor. Moskova, Türkmen Dağ
Rus istihbaratının hedefindeki isim olan Alparslan Çelik, Fatih İlçe Başkan Yardımcısı İbrahim Küçük'ün cenaze törenine katıldı.
AK Parti İzmir Milletvekili Hamza Dağ, eski müftü olan HDP Diyarbakır Milletvekili Nimetullah Erdoğmuş’a terör olaylarıyla ilgili ders niteliğinde bir cevap verdi.
ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Mark Toner, İsrail Savunma Bakanı Moshe Ya'alon'un Atina ziyareti sırasında ortaya attığı ''Türkiye uzun süre DAEŞ'i gayri resmi yollardan petrol al�
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, haftalık değerlendirme toplantısında gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.
IKBY Başkanı Mesut Barzani, "Musul operasyonun kentin demografisi dikkate alınarak yapılması gerekiyor" dedi.
Fransa Dışişleri Bakanı Laurent Fabius, Türkiye'nin, PKK'nın Suriye'deki kolu olduğu iddiasıyla, Cenevre'de yapılacak Suriye görüşmelerine katılmasına itiraz ettiği PYD'ye davetiye gön