Türk-İran İş Konseyi Başkanı Reza Kami, Rıza Sarraf'ın yaptıklarının sonuçlarına katlanacağını belirterek, "İran'da bir söz vardır. Kavun yiyen kabuğunda kaymayı göze alır. Rız
Türkiye ile AB ülkeleri ve örgütleri arasında terörist bilgilerinin paylaşımı konusunda tam işbirliğinin önü açıldı. Bundan böyle Türkiye’nin terör suçluları hakkındaki talepler
Feza Yayıncılık aş.bünyesinde yer alan Zaman Gazetesi'ne İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talebi üzerine Kayyum atanmasının ardından gazeteye Yeni Akit Haber Müdürü Kenan Kıran
Esad'ın Suriye ve Suriye dışına terör ihraç etmede kullandığı Mihraç Ural öldürüldü, CHP hesapları karardı..
Diyarbakır'da HDP'ye yönelik eleştirilerinin ardından dövülen Mehmet Karakuş, "Büyüdüğüm yerden göç etmek zorunda kalıyorum" dedi.
Katil Fehriye Erdal'ı Brüksel'de bulundu. Marjinal örgütlerin buluşmasında görüntülenen Erdal'ın korumalarla dolaştığı görüldü. DAEŞ, PKK ve DHKP-C üyelerine ev sahipliği yapan Br�
Almanya'da toplanan terör destekçileri Türkiye'ye ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'a kin kustu: Tek hedefimiz Erdoğan'ı indirmek!
Tunceli'de Valilik ve Adliye binasının girişindeki polis noktasına el bombası atan 2 teröristten biri çatışmada ölü olarak ele geçirildi.
PKK ve IŞİD’li teröristlerde yakalanan yüksek teknolojili termal kameralar, örgütlerin yeni silahlara sahip olduğunu ortaya çıkardı.
Mülteciler için ‘Geri Kabul Merkezi’ oluşturulmak üzere İzmir’in Dikili İlçesi Kaymakamlığı’ndan yer gösterilmesini istedi.
İşgal mahkemesi yaralı Filistinlinin başından vurularak infaz edildiği olayda yeterli delil olmadığını savundu
Kalkınma, eğitim ilişkisi üzerine pek çok çalışması olan istatistikçi Doç. Dr. Selçuk Şirin’e göre, Türkiye’nin en büyük sorunu, kararların alınma şekliyle ilgili yani yönetişi
İstanbul'da her türlü gösteri ve yürüyüşün bir ay boyunca yasaklandığı yönündeki haberlerin gerçeği yansıtmadığı bildirildi.
Antalya'nın Kaş ilçesi açıklarında saat 17.37'de Richter ölçeğine göre 3.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
Gazeteci-yazar Resul Tosun, 14 Aralık 2015 tarihinde 34 ülkenin katılımıyla kurulduğu ilan edilen Teröre Karşı İslam İttifakı ilgili şaşırtıcı açıklamalarda bulundu.