TBMM Başkanı İsmail Kahraman, 15 Temmuz darbe girişiminin önlenmesiyle Türkiye'de bundan sonra darbe olamayacağını söyledi.
15 Temmuz'da Akıncı Üssü'nde yakalanan, savcının tutuklanma talep ettiği ancak mahkemece serbest bırakılan Adil Öksüz hala aranıyor.
Emniyet Genel Müdürlüğü İkmal ve Bakım Dairesi Başkan Yardımcısı Şentürk'ün 15 Temmuz gecesi, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ne götürülmesi gereken silah ve mühimmatı kamyon kalmay
Almanya’da yayımlanan haftalık Der Spiegel dergisi, Baden-Württemberg eyaletindeki Eyalet Kriminal Dairesi’nin (LKA) Türk ve Kürt silahlı grupların çatışma ihtimalini engellemek için güv
Türkiye'nin Libya Özel Temsilcisi ve Adalet ve Kalkınma Partisi Ankara milletvekili İşler, "Libya'da gizli ajandası olmayan tek ülke Türkiye" dedi. İşler, Türkiye'nin Libya'ya yönelik herh
İran Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Behram Kasımi, 15 Temmuz darbe girişiminin ardından seyahat acentelerine getirilen Türkiye'ye tur satışı yasağının kaldırıldığını açıkladı
15 Temmuz darbesinde tutuklanan Genelkurmay Adli Müşaviri Albay Muharrem Köse’yi 2011 yılında Genelkurmay Başkanı Necdet Özel'e tavsiye eden kimdi? Fikret Bila, Necdet Özel ile yaptığı r�
Başbakan Yıldırım, ABD Başkan Yardımcısı Biden'ın 24 Ağustos'ta Türkiye'ye geleceğini açıkladı. Yıldırım, "15 Temmuz'dan sonra ABD'nin tutumu daha iyi, harekete geçtiler" dedi.
15 Temmuz darbe girişiminin ardından samimi bir şekilde Türkiye'ye destek vermeyen Avrupa'dan itiraf niteliğinde açıklamalar geldi.
Amerikan Dışişlerini anladık ama Etyen Mahçupyan’ın darbenin arkasında ABD’nin olmadığını kanıtlama çabası pek manidar. ABD’de yaşayan bir örgüt lideri, hükümete yönelik her gü
Suriye rejiminin Halep kentine uyguladığı ablukayı kıran muhaliflerin tarihi zaferinin, ileride yapılması muhtemel müzakerelerde isteklerini dayatma hakkı tanıdığı belirtildi.
Eski bakan Bülent Arınç, 15 Temmuz darbe girişimine ve FETÖ yapılanmasına ilişkin açıklamalarda bulundu.
Halep'e getirilen temel gıda malzemeleri şehre giriş yaptı
15 Temmuz günü Türkiye'ye geldiği belirlenen Profesör İsmail Kul ve kardeşi Mustafa Kul, FETÖ soruşturmasında tutuklandı.
Türk Kızılayınca temin edilen 10 tır insani yardım malzemesi, ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere Suriye'ye gönderildi.