Irak'ın Kerkük kentinde bulunan Şii Türkmen öğrenciler Irak'ın en yüksek Şii dini lideri Ayetullah Ali Sistani'nin talimatı ile IŞİD ile savaşmak için eğitime alındı.
Gaziantep'ten yola çıkan çok sayıda tank ve zırhlı araç Suriye sınırındaki Kilis'e geldi. 2'nci Ordu Komutanı Orgeneral Adem Huduti, Suriye sınırındaki Kilis'e geldi
Facebook bir skandala daha imza attı. ABD merkezli Facebook PKK’nın Suriye kolu terörist YPG’yi resmi bir devlet kurumu olarak tanıdı!
Mısır cuntası, başsavcı suikastiyle alakasının olmadığını açıklamasına rağmen İhvan'ı suçlamaya devam ediyor. Başsavcıya saldırıyı ise bir başka örgüt üstlendi
Yunanistan Maliye Bakanı, IMF'ye olan borçları için kendilerine tanınan son sürenin dolması üzerine yaptığı açıklamada, "Ödeyemiyoruz" açıklaması yaptı.
Hükümete yakınlığı ile bilinen ve "içeriden" verdiği haberlerle tanınan Yeni Şafak yazarı Abdulkadir Selvi, "Türkiye Suriye ile savaşa mı giriyor?" sorusuna net cevabı verdi.
Halep'in kuzeyinde IŞİD ile Suriyeli muhalif gruplar arasında çatışmalar şiddetlendi. Al Baz Tugayları komutanı Mahmud Hasan, Türkiye'nin müdahale ihtimaline karşı IŞİD'in kontrolündek
Katolik aleminin ruhani merkezi olarak sayılan Vatikan'ın Filistin'i "devlet" olarak tanıması anlamına gelen ilk resmi anlaşmada imzalar atıldı.
Ezidi vekil Uca, yemin ederken üzerinde inancını simgeleyen tavus kuşu broşu vardı. Tavus kuşu, Ezidilerin kutsal saydığı Şeytanın simgesi.
Halep bölgesinde muhaliflere saldırılarını yoğunlaştıran IŞİD, öncelikli hedefinin Kürtlerin yaşadığı Afrin ve Afrin yolu üzerindeki kritik öneme sahip Azez kasabası olduğunu duyur
Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kuruluna (BTK) ilk kez kadın üye atanırken, Kurul'un toplanabilmesi için yeniden ‘yeter sayı’ya ulaşıldı.
İslam’ı din olarak seçip arınma yoluna giren kişi onu hayat tarzı haline getirmek durumundadır. Kaldı ki o, kendini Müslüman olarak tanımladığında, arınacağına dair hem kendisine hem
Onunla, ülkemizde üniversitelerde okuyan Balkanlı gençlerle ilgilenen Besader vasıtasıyla tanışmıştım. Seminer vermek için katıldığım kampta bu delikanlıyla tanışmak ümitlerimin ar
İsrail, Filistinli tutuklu ve mahkumların "zorla beslenmesine" imkan tanıyacak yasayı yürürlüğe koymaya hazırlanıyor.
Türkmen Birliği Komutanı Ömer Dede, PYD'nin Tel Abyad'da hükümet kurmaya kalkışması durumunda savaşın giderek büyüyeceğini söyledi. Dede, “Deraa'dan Şam'a tüm ordular asker gönderel