ABD’de iki barajın Amerikan yerlilerine iadesiyle ilgili davada ilginç bir iddia ortaya atıldı.
Hakkari Dağlıca'da, PKK tarafından askeri konvoya karşı girişilen hain mayınlı pusu eylemi ve ardından başlayan operasyonlarla çatışmalarda yaşananlara ilişkin henüz net bir bilgi yok.
Dün akşam saatlerinde gerçekleşen 'Dağlıca Olayı' nedeniyle, Almanya'daki programını iptal eden Demirtaş, Türkiye'ye dönüyor.
Star gazetesinde Fadime Özkan'ın İlhami Işık ile röportajında 'PKK siyasi çözümden korktuğu için saldırıyor' diyen Işık çarpıcı iddialar dile getiriyor.
Hakkari Dağlıca'daki saldırı sonrası Cilo Dağı'ndan indiği belirlenen 250 kişilik grup özel birlikler tarafından çembere alındı.
Kars'ın Kağızman ilçesinde, Uzman Çavuş Ali Gökçe'nin şehit edilmesi olaylarına karıştığı belirlenen militanın, Gaziantep'te askerlik yaparken Ramazan Bayramı'nda izne ayrılarak PKK'
Hava operasyonlarıyla ağır darbe alan terör örgütü PKK kışlık erzağını köylülerden çıkarmaya hazırlanıyor.
Demirtaş'ın "TSK kaybedecek, PKK kazanacak" açıklamasından 1 gün sonra örgüt Dağlıca'da pusu kurdu.
Bölücü terör örgütü PKK yandaşlarının sosyal medya hesapları aracılığıyla 2008'de Tarsus'ta işlenmiş cinayetin fotoğrafını Cizre'de yeni bir olay gibi göstererek, bölge sakinleri
Van'da artan şiddet olayları üzerine havai fişek kullanımı ve satışı yasaklandı
Çözüm Süreci'nde ateşkes ilan eden PKK, bu dönemde bile Dağlıca'daki askeri üslere sürekli taciz atışında bulundu. Çözüm Süreci'nde en çok saldırının yapıldığı bölge Dağlıc
Türkiye'ye biri engelli 4 çocuğuyla sığınan Suriyeli kadın Hıdır, 'Bir yanda Esed zulmü, diğer tarafta PYD. Tek dileğimiz, ülkemizin eski günlerine dönmesi' dedi.
AB'nin uyguladığı kota sistemi nedeniyle, Türkiye'nin ihracatta İtalya'dan sonra ikinci sırada yer aldığı açıklandı.
Nusaybin ilçesinde hendekleri kapatan polislere ateş açarken PKK'lıyı PKK medyası "polis Nusaybin'de sivil bir genci vurdu" şeklinde servis etti.
ABD vatandaşı bir kadın yolcunun Atatürk Havalimanı'nda tartıştığı polisler tarafından yere yatırılıp sırtına dizleriyle baskı uygulanması sonucu nefessiz kalarak hayatını kaybetti