Bugün de ölmemenin halı sahada arkadaşlarınızla yaptığınız maçta bugün de gol atamamış olmanız kadar doğal olduğu bir demden söz ediyorum. Dün Türkiye’ydi o demin adı, Beyrut’tu
Bundan tam 48 yıl önce, 21 Ağustos 1969 sabahı, Mescid-i Aksâ’nın içinde yer alan Kıble Mescidi’nden dumanlar yükselmeye başladı. Kısa süre içinde müdahale edilen ama üç saat boyunc
ABD, Kuzey Kore'ye yeni yaptırımlar için Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi'ne (BMGK) karar tasarısı hazırladı.
Pentagon, Birleşik Arap Emirlikleri'nin Yemen'deki operasyonlarına destek vermek amacıyla küçük bir özel kuvvet grubunu Yemen’e gönderdiğini açıkladı
Suriye sınırındaki birliklere takviye olarak gönderilen obüs yüklü tırlar Kilis'e ulaştı.
Almanya Dışişleri Bakanı Sigmar Gabriel'in, Türk hükümetine karşı önlemlerin sertleştirilmesi için Avrupa Birliği yetkililerine mektup yazdığı ortaya çıktı.
FETÖ'nün darbe girişimi sırasında Taksim Meydanı'nın kontrol altına alınmaya çalışılması ve bu sırada çıkan olaylarda 39 kişinin yaralanmasıyla 99 sanığın yargılandığı davada
Yemen’in kuzeyinde Sa’ada şehrine Suudi Arabistan tarafından düzenlenen hava saldırısı sonucu bir aileden 9 kişi hayatını kaybetti.
İsrail Başbakanı Benyamin Netanyahu'nun eski özel kalem müdürü Ari Harow'un Başbakan Netanyahu aleyhinde polise ifade vereceği ifade edildi.
Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş kurban bayramı tatili hakkında konuştu.
14 Temmuz'dan bu yana gerilimin sürdüğü ve işgalci İsrail güçlerinin tarafından iki hafta ibadete kapatılan Mescid-i Aksa'da 25 bini aşkın Müslüman Cuma namazını kıldı.
ABD Başkanı Trump’ın mültecileri neden Avustralya’ya almadıklarını açıklayan Başbakan Turnbull’a "Sen benden daha kötüsün" dediği ortaya çıktı
Yeşilay'ın akademik dergisi The Turkish Journal on Addictions'ta (Addicta) yer alan araştırmaya göre Türkiye'de 12-18 yaş grubu gençlerin yüzde 3,6'sı internet ve teknoloji bağımlısı, y�
Van'da terör örgütü DEAŞ'a yönelik soruşturmada yakalanan şüphelilerin bilgisayar ve telefonlarında kriptolu eylem talimatları ve krokiler ele geçirildi, örgüt mensuplarının şifreli "
Yaptırım kararları sonrası Rusya'nın boru hatlarının geleceği tartışılırken, Gazprom Avrupa'ya yönelik yeni boru hatlarını hızlandırma kararı aldı.