Gece yarısı bir sızma operasyonu yapan ÖSO birliği, Afrin’in doğusundaki Tel Rifat’ın kuzey girişini tutmak için kurulan ve kale gibi olan YPG’nin güvenlik noktasını havaya uçurdu.
Antalya’daki Eskişehirspor ile Göztepe arasındaki yükselme maçında holiganlar sahayı birbirine kattı, terör estirenleri tespit eden polis 6 ilde baskın düzenledi. 59 kişinin gözaltına a
"Yargıtay imamı" olduğu öne sürülen Kuseyri'nin eşi ve kardeşi, şikayetçi Öztürk ve Akgeyik'e adliye önünde tehditler savurdu.
ABD Savunma Bakanlığı, Bakan Jim Mattis'in 23 Ağustos'ta Türkiye'yi ziyaret edeceğini bildirdi.
'Arap ordusu bir savaşta ne zaman darboğazda kalsa arkalarından beş altı kişilik Yugoslav mücahidleri gönderilirdi.'
Kurbanlıkların kredi kartı, banka kredisi ve taksitle alınabileceğini belirten Diyanet, faize girilmemesi gerektiğini açıkladı.
Lüleburgaz'da bir etkinliğe katılan tarihçi Prof. Dr. İlber Ortaylı, 'Türkler arasında Azeri diye bir millet yok, onu Stalin hıyarı çıkardı' dedi.
Refah Sınır Kapısı'nın açık olduğu bir sırada, Cezayirli bir insani yardım kafilesinin Gazze'ye girişine Mısır resmi makamları tarafından izin verilmedi.
Posta yazarı Nedim Şener köşesinde 15 Temmuz darbe girişiminde NATO'nun rolünü sorguladığı bir yazı kaleme aldı.
Başbakan Binali Yıldırım, 21-22 Ağustos 2017 tarihlerinde Singapur’a, 23-24 Ağustos 2017 tarihlerinde de Vietnam'a resmi birer ziyaret gerçekleştirecek.
PKK/PYD'nin Fırat Kalkanı harekatı kapsamında DEAŞ'ten kurtarılan Halep'in Bab ilçesine düzenlediği ''Grad'' füzeli saldırıda 8 sivilin yaralandığı bildirildi
ABD Başkanı Trump, İspanya'daki terör saldırısı sonrasında yaptığı sosyal medya açıklamasıyla yeni bir skandala daha imza attı.
ABD’nin Savunma Bakanı James Mattis, Trump hükümetinin Afganistan’da izleyeceği yeni politikayı belirlemeye 'çok, çok yakın' olduğunu söyledi.
Almanya Dışişleri Bakanı Sigmar Gabriel, ‘Türk seçmenler sandıkta gerekli dersi vermeli’ diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan’a yanıt verdi.
BM'nin taslak raporunda, Yemen'de geçen yılki çocuk ölümlerinin yarısından Suudi Arabistan öncülüğündeki koalisyon güçlerinin sorumlu olduğu öne sürüldü