Almanya Dışişleri Bakanı Frank-Walter Steinmeier, Türkiye'nin kendileri için anahtar ülke olduğunu söyledi.
İç savaştan kaçan Suriyeli ailenin 10 ay önce Türkiye'de dünyaya gelen bebekleri Muhammed Mahmud, terör örgütü DAEŞ'ten temizlenen Cerablus'a annesi, babası ve kardeşleriyle gitti.
Hollanda'da Denk Partisi'nde görev yapan Türk kökenli milletvekili Tunahan Kuzu, İsrail Başbakanı Binyamin Netenyahu'ya tepki gösterdi. Kuzu, Netenyahu'nun tokalaşma isteğini de reddetti.
Litvanya Dışişleri Bakanı Linkevicius, 15 Temmuz darbe girişimi noktasında Türkiye'nin daha kararlı desteklenmesi gerektiğini söyledi.
Atatürk Havalimanı’nda 28 Haziran 2016 günü yapılan bombalı saldırıda hayatını kaybeden 47 kişi için yapılan anıt törenle açıldı.
AB Bakanı ve Başmüzakereci Ömer Çelik, "Türkiye üzerine düşeni yapmıştır. Artık adım atma sırası Avrupa Birliği'ndedir. Vize serbestisi Türkiye’ye verilmeden geri kabul anlaşması
Rus enerji şirketi Gazprom, Türk Akımı doğalgaz boru hattının inşası için diplomatik kanallar vasıtasıyla Türkiye'den ilk iznin alındığını bildirdi.
Rusya Dışişleri Bakanlığı, Türk askerleri ve Özgür Suriye Ordusu’nun Suriye topraklarında ilerlemesinden dolayı endişeli olduğunu açıkladı
ABD Başkanı Obama'nın, Türkiye'ye 'birlikte bir şeyler yapalım' diye önerdiği Rakka'nın önemi ne?
G-20'deki Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Putin'in görüşmesinin ardından Kırım Tatar Milli Meclisi Başkan Vekili İlmi Ümerov'un serbest bırakıldığı bildiriliyor.
Türkiye'nin "Eclips" adlı gemiyle gönderdiği yardım malzemelerinin ihtiyaç sahiplerine dağıtımını sağlayacak Türk heyet Gazze'ye ulaştı.
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, 15 Temmuz darbe girişimi sonrası süreçteki idam cezası tartışmalarının duygusal bir ortamda gerçekleştiğini, bugün Türkiye'de bu konuyu daha ma
Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Fetullahçı Terör Örgütü'nün darbe girişimi sonrası sürecin çok şeffaf olacağını ve Avrupa İnsan Hakları Sözleşmesi'nin Türkiye için bu zor zaman
Türkiye'nin ilk yerli ve milli insansız hava aracı projesi olan Bayraktar İHA'ların maliyetini tuhaf söylemlerle sorguladığı bir yazı kaleme alan Cumhuriyet Gazetesi'nin köşe yazarı Çiğ
ABD Savunma Bakanı Carter, YPG’lilerin Fırat’ın doğusuna çekilmesinin ardından Türkiye destekli ÖSO birliklerinin de Menbic'e ilerlememesinin sağlanacağını; böylece iki tarafa da güven