Avrupa Konseyi, AİHM önünde Kıbrıslı Rumlara karşı kaybettiği mülkiyet ve kayıp şahıslarla ilgili davaların kararlarını yerine getirmesi için Ankara’ya baskının dozunu yükseltmeye
Konyaspor'un yıldız futbolcusu Hleb, Türk insanının inançlarına bağlı olmasının kendisini çok etkilediğini söyledi.
Atina’da yayınlanan yüksek tirajlı Elefteros Tipos gazetesi, hafta sonu sayısıyla birlikte okuyucularına promosyon olarak sesli ve görüntülü Türkçe öğretim seti verdi.
MAK Danışmanlık, 1-5 Aralık tarihleri arasında ''Türkiye Gündemi ve Son Siyasi Ölçüm'' başlığı altında bir anket yaparak sonuçlarını açıkladı.
Paralel Yapı, uydurma gerekçelerle disiplin soruşturması açarak bazı emniyet mensuplarının sicillerini bozdu. Sonra da planı devreye soktu.
Kıbrıs üzerinden yaşanan gaz tartışmaları sürerken olayın perde arkasından meselenin sadece ''Kıbrıs Meselesi'' olmadığı ortaya çıktı.
Uluslararası Ceza Mahkemesi, Filistin'in statüsünü yükselterek, işgal altındaki topraklarda işlenen savaş suçların soruşturulmasının önünü açtı
Amerikan Ulusal Güvenlik Ajansı’nın (NSA), dünya genelindeki GSM operatörü şirketlerinden yüzde 70’ine sızdığı öne sürüldü. İddiaya göre, bu oran Türkiye’de yüzde 75.
Türkiye'ye bugün gelecek olan İngiltere Başbakanı Cameron, İngiliz vatandaşlarının IŞİD'e katılmak üzere Irak ve Suriye'ye geçişinin nasıl engellenebileceğini ele alacak.
İsrail Parlamentosu, üçüncü ve son oturumda feshedildi. Böylece yeni meclisi oluşturacak seçim yarışı da başlamış oldu.
Şanlıurfa'nın Suriye sınırındaki Boztepe Karakolunda görev yapan Piyade Çavuş Umut Aslan, nöbet değişimine götürdüğü arkadaşları Kadir Yıldız ve Ramazan Yeli tüfeğiyle öldürd�
HDP'li Hasip Kaplan düzenlediği basın toplantısında Osmanlı Türkçesi dersi konusunu tuhaf sözlerle değerlendirdi.
Hrant Dink cinayeti soruşturması kapsamında, "Dink'in ölümünde ihmali olduğu" iddia edilen kamu görevlilerinden dönemin İstanbul Emniyet Müdürlüğü İstihbarat Şube Müdürü Güler'in,
Diyarbakır'da 6-7 Ekim olaylarında Yasin Börü ve üç arkadaşının öldürülmesiyle ilgili 4'ü çocuk 17 kişi daha tutuklandı. Soruşturmada toplam tutuklu sayısı 25'e çıktı.
Osmanlı Türkçesi’nin liselerde zorunlu ders olarak okutulmasına karşı çıkan zihniyetin kendi inançlarına yabancı, tarihine düşman olduklarını vurgulayan dilbilimci ve akademisyenler, 2