ABD, Irak ordusunun kontrolüne geçen Kerkük’teki K1 askeri üssünün kendilerine verilmesi konusunda Irak Ordusu ile görüşme yaptı.
1 Ocak 2019 tarihi itibarıyla devletin işletmeciliğinde olan 15 Temmuz Şehitler Köprüsü ile Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ne bu sene zam yapılmazken Yap-İşlet-Devret modeliyle özel sektör
TBB, borç batağındaki futbol kulüplerinin mali yapılarının güçlendirilmesine ilişkin "Futbol kulüplerimizin borçlarının bir bankaya devredilmesi söz konusu değil" açıklaması yaptı.
Yeşilçamın usta oyuncusu Münir Özkul'un az bilinen "Yitirilen Dünya" filminde betonlaşan hayatımız ve kaybettiklerimiz bize hazin bir biçimde anlatılıyor.
İsrail ordusu, Gazze Şeridi'nde Hamas'a ait iki gözetleme kulesine hava saldırısı düzenledi.
Yeni yıl ile birlikte zamların uygulandığı köprü geçiş ücretleri ile ilgili indirim çalışmalarının yapıldığı iddia edildi.
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, ABD Ulusal Güvenlik Danışmanı Bolton'ın Türkiye'yi Suriye ve YPG konusunda uyarmasına sert şekilde cevap verdi.
Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, Rusya Devlet Başkanı Putin ve Erdoğan arasında yapılması planlanan görüşmenin tarihine dair açıklamalarda bulundu.
Çin hükümetinin verilerine göre, ülke nüfusunun 2029 yılında zirveye çıkacağı ve 1 milyar 440 milyona ulaşacağı öngörülüyor.
Avrupa Parlamentosu seçimlerinde yarışan Weber, Avrupa Komisyonu'na başkan seçilmesi halinde Türkiye'nin AB'ye katılım müzakerelerini bitireceğini açıkladı.
CNN Türk yorumcusu Hakan Çelik kısa süre önce kurulan Türkiye Uzay Ajansı'nın hedeflerini ilk kez ayrıntılarıyla paylaştı. İşte Türkiye Uzay Ajansı'nın hedefleri.
Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Hami Aksoy,ABD Dışişleri Bakanı Pompeo’nun Suriye ile ilgili yaptığı açıklamaya tepki gösterdi.
FETÖ delillerini incelemek için dün Türkiye'ye gelen ABD heyetinin, ilk gün temaslarının detayları ortaya çıktı. Heyet, Türkiye'nin gönderdiği dosyalar üzerinden belirlediği üç kişi
Tarihte bugün yaşanan olaylar arasında; Haliç’in donması, Burma’nın bağımsız olması, Bâb-ı Âli’de yaşanan büyük yangın ve Zonguldak bölgesindeki maden işçilerinin Ankara’ya
Türkiye, vatandaşlık kanunundaki "gerekli yatırım miktarlarının" düşürülmesinden bu yana 100 milyon dolarlık yatırım ve 250'nin üzerinde vatandaşlık başvurusu alırken, 2019'da başv