Kaliforniya’da akli dengesi yerinde olmayan bir kişiyi döverken görüntülenen polis memurları hakkında soruşturma başlatıldı.
Fransa'da mahkeme, öğrenci velilerinin okullardaki dini tarafsızlık ilkesine tabi tutulamayacağına hükmetti
Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, son dönemde sorun yaşadığı G7 ülkelerine bu kez İtalya'dan yüklendi: Çıkarlar kulübüsünüz.
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Atalay, "Biz parti olarak sorumluluğumuzun farkındayız. Bu sürecin iyi yönetilmesi yönünde büyük bir hassasiyet gösteriyoruz." dedi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan ve CHP'nin eski genel başkanı ile Milletvekili Baykal görüşmesi sona erdi. Baykal, görüşmede Erdoğan ile Türkiye'nin önündeki sorunları konuştuklarını söyledi
Siyahi gençlere sert müdahale eden polis memurunun istifa ettiği ve hakkında soruşturma açıldığı bildirildi.
CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, seçim sonuçlarının üç muhalefet partisine özel bir sorumluluk yüklediğini vurgulayarak, “Ülkeyi hükümetsiz bırakmak seçmene saygısızlık olur. AK Pa
Kremlin Basın Sözcüsü Peskov, "G7" ve "G8" formatlarının küresel sorunları görüşmek için yeterli olmadığını savundu.
AK Parti'nin önde gelen isimlerinden Mehmet Ali Şahin, seçim sonuçlarının "farklı bir süreci" başlattığını söyledi. Partisinin sorumlu davranıp istişareleri sürdüreceğini ifade etti
CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, 'AK Parti-CHP koalisyonu olur mu?' sorusuna 'Halk uzlaşın diyor ama bu tablonun içinde AK Parti yok' yanıtı verdi.
Oyunu eşiyle birlikte Kadıköy'de kullanan Genelkurmay eski Başkanı emekli Orgeneral İlker Başbuğ, 'Önümüzdeki genel seçimlerde bugün yaşanan baraj sorununun tarih olmasını diliyorum' d
Süleyman Demirel Üniversitesi, YÖS'ün yurt dışı ayağını, soruların Paralel Devlet Yapılanması'ndaki kişilere verildiği iddiaları üzerine iptal etti.
Kayseri'de, Gülen Cemaati'ne yönelik 'paralel yapı' soruşturması kapsamında, askeri liselere giriş sınavlarında usulsüzlük yapıldığı iddiasıyla mahkemeye sevk edilen üç kişi, adli k
CHP İstanbul İl Başkanlığı Bilişimden Sorumlu İl yönetim Kurulu Üyesi Tayfun İşbilen, Fuat Avni'nin seçim iddiaları ile ilgili açıklama yaptı.
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nca takipsizlik kararı verilen "Sözde Kudüs Ordusu Terör Örgütü" soruşturmasında usulsüzlükler yapıldığı iddialarına ilişkin Paralel Devlet Yap�