Rus savunma sanayi şirketi Rostech Başkanı Sergey Çemezov, Türkiye'ye verilecek S-400 füze savunma sistemleri hakkında açıklamalarda bulundu.
Almanya Dışişleri Bakanı Sigmar Gabriel, Berlin'in ABD ile önceki ilişkilerini gözden geçirerek 'yeni politika' geliştirileceğini ileri sürdü.
Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu: "ABD Yönetimi’nin Kudüs’ü İsrail’in başkenti olarak tanıdığı açıklamayı kınıyoruz"
Filistin'den Cumhurbaşkanı'na teşekkür... Şa's: En güçlü tepkiyi Recep Tayyip Erdoğan verdi... Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas'ın Dışişleri ve Uluslararası İlişkilerden Sorumlu
Şırnak'ın Silopi ilçesinde Jandarma'nın 4 ay süren takibi sonucu Irak'ın kuzeyi ile yasa dışı iletişim sağlayan sistem ele geçirildi.
FETÖ'nün iş dünyası yapılanmasına yönelik açılan davanın 9'uncu duruşmasında tutuklu sanık Ömer Faruk Kavurmacı savunma yapıyor.
Eski NATO Genel Sekreteri Rasmussen, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Batılı müttefikleri hedef alan söylemlerinin ilişkilere zarar verdiğini ifade ederek, "Türkiye, ABD ile ilişkilerinin kötüle
İngiltere polisi ve MI5'ın Başbakan Theresa May'e yönelik suikast girişimini önlediği öne sürüldü. Konuyla ilgili 2 kişinin bugün hakim karşısına çıkarılacağı belirtildi.
Birleşmiş Milletler İnsan Hakları Konseyi'nde kabul edilen önergeyle Myanmar'da Arakanlı Müslümanların maruz kaldığı "sistematik" ve "apaçık" insan hakları ihlal ve istismarları güçl
Almanya Dışişleri Bakanı Sigmar Gabriel, Avrupa'nın siyasi açıdan zayıf kaldığını Türkiye, İran, ve Rusya'nın güçlendiğini söyledi.
İsrail Dışişleri Bakanı Emanuel Nahson, paylaştığı yazılı açıklamada, "Erdoğan tanısın ya da tanımasın, Kudüs Yahudilerin 3 bin yıllık, İsrail'in de 70 yıllık başkentidir." de
BM İnsan Hakları Yüksek Komiseri Hüseyin Arakanlı Müslümanların öldürüldüğünü, tecavüze uğradığını, sistematik olarak köylerinin, evlerinin ve mallarının harap edildiğini beli
İsrail Suriye'nin başkenti Şam'a hava saldırısı düzenledi. Saldırıların hedefinde askeri tesisler, atom ve bilim araştırma merkezi vardı.
Bakan Tüfenkci, "Vatandaşlarımız, herhangi bir ürün veya hizmet ticareti olmayan, aşırı kazanç vadeden ve sisteme yeni üye getirmek koşuluyla prim, komisyon gibi adlarla ödeme yapmayı ö
ABD Dışişleri Bakanlığı'nda Avrupa ve Avrasya İşlerinden Sorumlu Müsteşar Yardımcısı Jonathan Cohen, ABD Adalet Bakanlığı’nın Fetullah Gülen’in Türkiye'ye iadesi sürecinde ayırd